Posted by Carolien de Blaaij & filed under blogs, opmerkelijk, sollicitatie info.

Omdat solliciteren af en toe gewoon niet chill is, maar we er met zijn allen toch ook de humor van in moeten kunnen zien… Hier de allerleukste, -grappigste en -meest herkenbare memes over solliciteren op een rijtje.

 

1. Ervaring

memes
van: collegemagazine.com

Zooo irritant dit! Hoe kun je nu ooit ervaring krijgen als je nergens wordt aangenomen? Gelukkig geven wij je hier een aantal tips om (al tijdens je studie) ervaring op te doen. Zo heb jij straks binnen no time je dream job te pakken.

 

2. In hetzelfde straatje…  
memes

van: imgflip.com

Heb je na jaren van hard zwoegen eindelijk de universiteit afgerond, moet je op mbo-niveau beginnen, omdat je – daar is hij weer – te weinig ervaring hebt. Tja… Soms zul je met wat minder moeten beginnen, maar met jouw fantastische kwaliteiten en bergen aan kennis kom je vast snel hogerop!

 

3. De mindset

memes
van: payingit.nl

Over een sterke mindset gesproken! Wij snappen best dat je misschien gemotiveerd begint met solliciteren, maar dat er van die mindset na een aantal afwijzingen niet veel meer over blijft. Daarom hier wat tips om je mindset een boost te geven. Zo nail jij je volgende sollicitatiegesprek vast en zeker!

 

4. Wat recruiters soms denken

memes
van: quickmeme.com

Kijk, een beetje slijmen vinden recruiters heus niet erg, maar je kunt het dus ook overdrijven hè! Wees gewoon lekker jezelf! Recruiters prikken er meteen doorheen als jij jezelf anders voordoet dan je bent. Hoe je je sollicitatiegesprek dan wel laat slagen? Hier vind je tips and tricks!

 

5. Uhm… Tja…

memes
van: memegenerator.nl

Hier gaan we niet eens een uitleg bij geven… Gewoon. Niet. Doen. Oké?

 

Zijn deze memes voor jou ook zo herkenbaar?

 

Bewaar deze info voor later:

Geef een antwoord