Posted by Rosa Kuijpers & filed under tips & trucs, toekomst, zomer.

Al druk op zoek naar een leuke zomerbaan? Een hele goede zet, want een zomerbaan levert niet alleen geld, maar ook een hoop werkervaring en plezier op. Heb jij bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een leuke bijbaan in de horeca, waarbij je flexibel ingezet kan worden? Of aan werken bij een strandtent, zodat je niet alleen geld verdient, maar ook al van de vakantievibes kunt genieten? Of misschien zoekt dat leuke koffietentje bij jou om de hoek in de zomermaanden wel extra hulp? Weet jij nog niet aan wat voor baan je moet denken in de zomermaanden? Hieronder zetten we een aantal voorbeelden van leuke bijbanen in de zomermaanden op een rij, die naast geld een hoop plezier en werkervaring opleveren.

 

Baan voor de toekomst

Ambieer jij een functie in de sales, maar heb je hier eigenlijk nog weinig werkervaring in opgedaan? Ga dan bijvoorbeeld op zoek naar een callcenter functie en ontwikkel hier jouw bel- en sales-skills. Volg je een studie in de richting van het bedrijfsleven? Ga dan op zoek naar een administratieve bijbaan. Zo kan je een hele hoop ervaring in op doen. Naast het op doen van relevante werkervaring staan deze bijbanen heel goed op jouw cv.

 

Bijbaan in het buitenland

Wel eens nagedacht over een bijbaan in het buitenland? Niets zo avontuurlijk als dat! Met een bijbaan in het buitenland kun je niet alleen genieten van het mooie weer, maar ook meteen werkervaring opdoen in een andere cultuur! Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen, en kun je in korte tijd een nieuwe taal leren. Een hoop vliegen in 1 klap! Zeker een aanrader.

 

En last but not least, een zomer bijbaan kan je ook een vaste bijbaan opleveren. Misschien heb jij het er wel zo naar jou zin, en is jouw baas zo blij met jouw inzet, dat je er een leuke vaste bijbaan aan overhoudt. Wat jou motivatie ook is, en waarom je ook een bijbaan aan het zoeken bent, een zomer bijbaan levert een hoop voordelen op. Doen dus!

 

zomerbaan
Bewaar deze info voor later:

Geef een antwoord