Posted by Kimberley Thomas & filed under blogs.

Als het even wat moeilijk gaat tijdens de studies, dan mag je niet meteen de moed verliezen. Hoewel dit misschien eenvoudiger gezegd is dan gedaan, is het belangrijk dat je blijft doorzetten. Neem even een break of leg alles aan de kant, maar zet je studies niet stop. Hier kan je achteraf spijt van krijgen. Wanneer het even wat minder goed gaat, kan je rekenen op studiebegeleiding van studielab.nl. De beste docenten sleuren jou erdoor, zodat jij toch nog dat diploma van je dromen kan behalen!

Moeilijkheden met scriptie? Vraag hulp!

Het hoeft niet altijd het studeren zelf te zijn waar je moeilijkheden mee hebt. Soms kan het ook de scriptie zijn waar je niet verder mee komt. Ook dan kan je rekenen op de hulp die je nodig hebt van studielab.nl. Er is namelijk speciale scriptiebegeleiding die wordt aangeboden door ervaren begeleiders. Ze hebben jarenlang ervaring als docent, of zijn zelfs onderzoekers aan de universiteit. Faalangst kan een rol spelen wanneer je al eens een onvoldoende hebt gekregen voor een scriptie. Maar geef de moed niet op en zoek de nodige hulp!  

Gratis stockfoto met aan het leren, bedrijf, binnen

Hoe word je geholpen?

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe studiebegeleiding dan in zijn werk gaat. Wel, eerst is er een intakegesprek. Hierin wordt er gezegd wat de problemen zijn waar je mee kampt en waar je tegenaan botst. Waar heb je hulp bij nodig en vervolgens legt studielab.nl uit hoe ze jou kunnen helpen. Wanneer dit gesprek achter de rug is, wordt er voor jou een begeleider gekozen. Deze wordt aan jou voorgesteld en je kan hier vrijblijvend mee verder gaan. De laatste stap is om effectief begeleiding aan te kopen en dit kan zelfs in uren. Je bepaalt zelf hoeveel hulp je wenst en wanneer je dat wilt.

Gratis stockfoto met aantekeningen, afstand leren, afstandswerk

Zijn er verborgen kosten?

Klinkt het voor jou te mooi om waar te zijn na heel wat gesukkel met jouw scriptie of moeilijkheden tijdens het studeren? Nou, we kunnen je verzekeren, dat is het echt niet hoor. Je kan heel eenvoudig uren aankopen, zonder dat er verborgen of andere kosten bij komen kijken. Je koopt studietijd aan, dit in hele uren, en de tijd die spendeert met de begeleider wordt van jouw studietijd afgetrokken. Heb je dus maar 20 minuten nodig op een bepaald moment, dan wordt er geen heel uur afgetrokken bij Studielab, enkel die 20 minuten! 

Bewaar deze info voor later: