Posted by Jacinta Stuifbergen & filed under blogs, nieuws, studeren, toekomst.

Ben jij een student in spé en wil jij meer over het studentenleven weten? Neem eens een kijkje op SIGIDS.nl, op deze website inspireren zij jou en honderdduizend andere studenten. Ben jij nieuw op deze website, of ben jij juist wel bekend met SIGIDS.nl? In deze blog geven wij jou een kleine introductie over dit bedrijf.

 

Wie is SIGIDS.nl?

SIGIDS.nl is een online portaal waarop regelmatig blogs door én voor studenten worden geplaatst en leuke kortingen worden weggegeven. Deze informatieve blogs gaan over alles waar studenten zich dagelijks zoal mee bezighouden, zoals het sociale leven, de beste uitgaansplekken, sport en lifestyle. Ook gaan de blogs over serieuzere onderwerpen zoals de nieuwste leukste bijbanen, studies, op kamers en alle informatie over lenen en verzekeringen. Het mooie is dat studenten zelf deze blogs schrijven, zij weten immers het beste wat er in hun studentenleven afspeelt. Door het lezen van deze blogs weet jij als student exact waar de leukste hotspots zijn, hoe jij die gewilde kamer kunt veroveren, wat de nieuwste trends zijn en nog veel meer. Neem een momentje voor jezelf om onze website eens goed door te lezen.

 

Studenten Informatie GIDS

Naast dit online platform, brengen zij één keer in het jaar een magazine uit, genaamd de SIGIDS, a.k.a. ‘de heilige studenten bijbel’. Hierin staat de nodige informatie om het studentenleven te overleven voor de nieuwste studenten. Met deze gids komt geen enkele student plotseling voor verrassingen te staan. Dit magazine wordt elk jaar in augustus fanatiek uitgedeeld door studentenverenigingen en hogescholen. Deze worden in elke studentenstad uitgedeeld, in maar liefst 23 studentensteden en elke stad krijgt zijn eigen editie. Zeker weten dat deze dus ook in jouw stad wordt uitgedeeld. Zie deze gids als rode draad door jouw studieperiode, het begeleid jou naar een mooie studententijd zonder zorgen en met veel plezier! Dan is het doel van onze gids bereikt.

 

Bovenal, geniet van jouw studententijd en veel succes met jouw studie! Ps. Volg jij ze al op FB? Regelmatig posten zij hier leuke berichtjes en kortingen.

 

Het ideale online portaal voor studenten: SIGIDS
Bewaar deze info voor later: