Posted by Jacinta Stuifbergen & filed under sollicitatie info.

Ben jij op zoek naar een bijbaantje? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij ons kun je werken waar en wanneer je wilt. Dat betekent dus lekker bijverdienen als het jou uitkomt. Wij hebben bijbanen in alle soorten en maten. Wil jij graag solliciteren via StudentenVacature? Lees verder hoe dit werkt!

 

Hoe gaat solliciteren via StudentenVacature in zijn werking?

 

Hoe vind ik de juiste bijbaan?

Allereerst door naar Studentenvacature.nl te gaan natuurlijk! We maken het jou zo makkelijk mogelijk om aan een juiste baan te komen. Schrijf je in, maak een profiel aan en kom er zelf achter! Je kunt in je profiel namelijk aangeven in welke sectoren en branches jij goed bent. Voldoet jouw profiel aan de door jou gewenste functie? Dan neemt de desbetreffende recruiter contact op met jou en zal eerst een telefonisch gesprek houden of er een match is. Blijkt dat dit zo is, dan word je uitgenodigd voor een gesprek op kantoor.

 

Als student een bijbaan nodig?

Ben je een student of werkzoekende en op zoek naar een nieuwe bijbaan of vakantiewerk? Dan zijn wij de juiste vacaturewebsite voor jou! Mogelijk heb je al een kijkje op onze website genomen en gezien dat we erg veel vacatures hebben staan? Of je nu op zoek bent naar een parttime baan, fulltime baan of een éénmalige klus, we hebben altijd wel iets geschikt voor jou die bij je past. Het enige dat jij hoeft te doen is je inschrijven en een profiel aan te maken. Vervolgens krijg je automatisch een mail met de nieuwste vacatures die bij jou passen op basis van jouw profiel. Je kunt gerust reageren als je iets leuks voorbij ziet komen. Mocht de betreffende recruiter jou een goede match vinden met de opdrachtgever, dan neemt diegene zo snel mogelijk contact op met jou voor verdere details. Scoor die ideale bijbaan!

 

Wat voor soort (bij)baantjes heeft Studentenvacature.nl?

Horeca, administratie, commercieel, sales, marketing, zorg of techniek. Dit is maar een kleine greep uit de vele sectoren waarin je bijbanen of vakantiewerk kunt vinden op onze website. Er zijn genoeg sectoren om uit te kiezen. Voor zowel bijbanen als vakantiewerk hebben wij deze ook in parttime en fulltime verband. Door middel van ons werving- en selectieproces zorgen wij er voor dat studenten en andere werkzoekenden snel en simpel bij de juiste functies en opdrachtgevers terecht komen.

 

Solliciteren via SV  Solliciteren via SV  

 

Ons specialisme: horeca

Wij hebben binnen Studentenvacature.nl en XL een speciale afdeling ingericht voor Horeca; XL Horeca Uitzendbureau. Binnen deze branche hebben wij experts en vacatures voor jou beschikbaar. Heb jij nog niet (genoeg) ervaring binnen de horeca? Geen nood! Voordat jij aan een dienst gaat beginnen krijg jij een horecatraining. Hiermee leer je alle ins en outs over deze branche. Wij hebben ontzettend veel leuke werkgevers waardoor jij op de gaafste plekken en functies kunt komen te werken. Daarnaast kun jij natuurlijk ook werkzaam zijn in al onze andere sectoren.

 

Wat kost een account?

Een account aanmaken op Studentenvacature.nl kost helemaal niets. Er is dus niets wat jou tegenhoudt. Probeer het uit en maak een profiel aan! Als je eenmaal hebt ervaren hoe makkelijk het is, zul je hier vast vaker gebruik van maken voor meerdere interessante functies. Ben jij geïnteresseerd in en geschikt voor meerdere functies? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Als je in je profiel aangeeft dat je meerdere vakgebieden beheerst, dan ziet het systeem dit ook. Zo kun jij bij meerdere opdrachtgevers aan de slag en lekker extra geld verdienen door meer uren te werken! En zo maak je optimaal gebruik van jouw vaardigheden. Daarnaast kun jij in jouw profiel je beschikbaarheid aangeven, waardoor jouw recruiter gemakkelijk ziet wanneer jij welke shift kan doen.

Bewaar deze info voor later: