Posted by Jacinta Stuifbergen & filed under branches, toekomst.

Ben jij geïnteresseerd in een leuke bijbaan in de administratieve sector in Amsterdam? In deze regio zijn er enorm veel bedrijven die op zoek zijn naar een administratief medewerker en jou een leuk werkplekje kunnen bieden. Bij Studentenvacature.nl ben je aan het juiste adres. Wij werken namelijk samen met de leukste opdrachtgevers. Neem eens een kijkje op onze website en kijk wat er voor jou tussen staat. Dagelijks plaatsen wij nieuwe vacatures online.

 

Hoe kun je een administratieve bijbaan scoren in Amsterdam?

 

Wat doet een administratief medewerker?

Als administratief medewerker ben je van alle markten thuis. Je bent een echte duizendpoot en voert diverse taken tegelijk uit. Eigenlijk kun je bij elk bedrijf en afdeling wel terecht, want elk bedrijf heeft een administratief medewerker nodig. Bij functies kun je denken aan facturen maken, offertes opstellen, gegevens verwerken, archiveren en gegevens bewaren. Maar ook klanten ontvangen, telefoons en mailtjes beantwoorden en de agenda beheren. Dit meestal allemaal tegelijk en het liefst vandaag nog. Zonder administratief medewerkers zijn bedrijven kansloos, jij bent onmisbaar, het hart van het bedrijf en de spil in het web. Geen dag ziet er hetzelfde uit. Houd jij van overzicht en lijstjes? En wil jij diegene zijn die gegevens op de juiste plek plaatst? Dan is een bijbaan als administratief medewerker vast iets voor jou. Wil je meer weten?

 

Hoe kom ik in aanmerking?

Om in aanmerking te komen voor een bijbaan als administratief medewerker hoef je niet perse een opleiding te hebben gehad. Je leert bij een bijbaan namelijk eerst de basis van een administratief medewerker. Wel is het een pre als je een studie richting de administratie doet. Sommige bedrijven geven ook trainingen en/of cursussen om jouw kennis op te laten doen. Zo kun jij meer verantwoordelijkheid krijgen met je bijbaan. Daarnaast gaat het erom of je de juiste competenties hebt. Dus of je goed met mensen om kunt gaan en sociaal bent. Of denk aan een analytisch inzicht, je stressbestendigheid, zelfstandigheid, nauwkeurigheid en secuur.

 

Administratie Administratie 2 Administratie 3

 

Administratieve bijbanen

Hieronder alvast een aantal bijbanen in de administratieve sector op een rij:

Medewerker ledenservice

Office medewerker

– Klantcontact medewerker Schiphol

– Ondersteunde administratief medewerker

 

Inschrijven

Schrijf je nu in een ontvang wekelijks de nieuwste vacatures van de administratieve sector! Zie jij een leuke vacature op onze website? Als je bij ons ingeschreven staat, kun je binnen een paar tellen al reageren.

 

inschrijven horeca
Bewaar deze info voor later: