Posted by Chantal Duivenvoorden & filed under opmerkelijk, studeren, tips op de werkvloer.

Werken of studeren op een plek met een gezellige sfeer is niet alleen veel leuker; het zorgt er ook nog eens voor dat jij een stuk productiever wordt. Hoe creëer je een inspirerende werkomgeving thuis of bij jouw (bij)baan? Graag geef ik jou een snufje kantoorinspiratie met deze vijf must haves voor bij jou op kantoor.

 

1. Wasbare papieren zak

Ik begin meteen met de must have die ik persoonlijke het tofst vind, namelijk de wasbare papieren zak.  Dit stijlvolle item kun jij overal voor gebruiken. Je kunt er een plantje in doen, fruit en groente, schrijfgerei, enzovoorts. Wat ik zelf heel leuk vind, is om deze zak te gebruiken voor belangrijke papieren of aantekeningen. Een soort postvakje dus! Deze trendy opbergzakken worden op steeds meer plekken verkocht.  Op uashmama.nl kun je sowieso vele kleuren en maten vinden.

kantoorinspiratie

 

2. Laptop cover

Geef jouw Macbook een nieuwe frisse look met een hard case met bijvoorbeeld,  marmer design. Typ maar eens in op Google, deze must have is bijna overal te vinden.

 

3. Hangvaasjes

Geen plek voor planten op het bureau? Hang ze dan gewoon aan de muur! Deze hangvaasjes zien er super knus uit. Je kunt ze vinden op brainydays.nl. Dit is sowieso een hele leuke website bomvol met te gekke kantoorinspiratie. Wist je trouwens dat planten op kantoor stress verminderen?

IMG_1258-562x843kantoorinspiratie

4. Geurkaarsen

Ik ben echt dol op geurkaarsen, vooral wanneer ik moet studeren. Ik vind geurkaarsen rustgevend en ik kan me er beter door concentreren. Zelf liggen ze bij mij dan ook altijd op voorraad. Deze must haves kun je werkelijk overal kopen. Bij de Hema, Kruidvat, Ikea, en andere lifestyle winkels. Zelf heb ik ook een soort oliebrander net zoals op de afbeelding hieronder. Op de bovenkant leg je een geurchip en (aan de achterkant) in het beeldje leg je een waxinelichtje. Vervolgens zal  de geurchip smelten en dit geeft mega goed geur af! Er zijn heel veel verschillende soorten geurchips, dus uitkiezen maar!

kantoorinspiratie

 

5. Wallart

Tot slot, voor de creatievelingen onder ons:  creëer een wallart.  Laat de creatieve geest in jou helemaal gaan en zorg voor een flinke bron kantoorinspiratie! Zoek de leukste lijstjes, foto’s en posters bij elkaar en met een beetje puzzelen, heb jij zo een te gekke wallart aan jouw muur hangen.

kantoorinspiratiekantoorinspiratiekantoorinspiratie

 

Heb jij nog must haves voor op kantoor? Wij horen ze graag!

 

kantoorinspiratie
Bewaar deze info voor later:

Geef een antwoord