Posted by Carolien de Blaaij & filed under arbeidsmarkt, blogs, sollicitatie info, vakantie.

December is traditioneel een vreselijk dure maand. Al die cadeaus voor Sinterklaas en Kerstmis… En al dat eten… Dat moet natuurlijk ergens van betaald worden! Ga jij dit jaar niet op wintersport tijdens de kerstvakantie? Dan is een bijbaantje misschien wel iets voor jou! Dit zijn de leukste bijbanen in de kerstvakantie.

1. Cateringmedewerker op Eerste Kerstdag

Heb jij op Eerste Kerstdag nog niets te doen of schuif je pas ’s avonds aan tafel voor het kerstdiner? Dan kun je als cateringmedewerker terecht bij een verpleeghuis in Dordrecht. Je werkt hierbij tot 16:00 uur, dus ’s avonds kun je gewoon kerst vieren als je wilt. Bovenop het toch al goede salaris ontvang je ook nog eens een leuke feestdagentoeslag. Bovendien maak je er andere mensen ontzettend gelukkig mee!

2. Cateringmedewerker bij een kerstmarkt

In Leusden zijn we nog op zoek naar cateringmedewerkers voor in een tuincentrum. En het mooiste: In dat tuincentrum is ook een kerstmarkt gevestigd! Er moet natuurlijk hard gewerkt worden, maar in je pauze kun je heerlijk over de kerstmarkt struinen en alvast kerstinkopen doen!

3. Werken op het Amsterdam Light Festival!

Tot en met 21 januari 2018, vindt in Amsterdam het Amsterdam Light Festival plaats. Door de hele stad staan er prachtige, lichtgevende kunstwerken. Je komt er meteen in de kerststemming! Vanaf rondvaartboten kunnen bezoekers de kunstwerken op de grachten bewonderen. Jij zorgt er, als bedieningsmedewerker, voor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Misschien kun je er zelfs ook na het festival blijven werken!

4. Medewerker Housekeeping in Noord-Oost Nederland

Wil jij tijdens de kerstvakantie ook wat dagen vrij houden om leuke dingen te doen met je familie of vrienden? Als Medewerker Housekeeping ga je in de kerstvakantie drie dagen aan de slag met het schoonmaken van vakantieaccommodaties. Je werkt op 27 en 30 december, en op 2 januari. Met de feestdagen ben jij dus gewoon vrij! Ideaal!

5. Junior Hulpverlener

Het is de ultieme kerstgedachte: mensen helpen die het af en toe moeilijk hebben. Doe jij een opleiding in de sociale, pedagogische of maatschappelijke richting? Dan is een bijbaan als Junior Hulpverlener wellicht wel iets voor jou! Het grote voordeel van deze bijbaan: je hebt niet alleen werk tijdens de kerstvakantie, maar kunt er ook daarna blijven werken (we zoeken ook echt mensen voor langere tijd). Als je wilt, kun je misschien zelfs al voor de kerstvakantie starten! Wij zoeken nog Junior Hulpverleners in Amsterdam, Haarlem, Almere, Gouda, Rotterdam en Den Haag.

Wat vind jij de leukste bijbanen in de kerstvakantie? Solliciteren kan direct via de linkjes in deze blog!

de leukste bijbanen in de kerstvakantie
Bewaar deze info voor later:

Geef een antwoord