Posted by Dennis Kalmeijer & filed under arbeidsmarkt, blogs, horeca, tips & trucs, zomer.

horeca

Het is weer zover, de horeca mag eindelijk weer open! Na maanden dicht te zijn, kunnen we eindelijk weer een drankje doen of lekker lunchen op het terras. Naast het feit dat we eindelijk weer op het terras kunnen zitten is het ook fijn voor studenten met een bijbaan in de horeca of studenten die vakantiewerk zoeken en in de horeca willen werken. Dat komt goed uit, want de horeca is namelijk weer dringend op zoek naar enthousiaste studenten die graag willen werken.

Veel studenten willen wel graag in de horeca werken maar weten niet precies waar ze het beste kunnen werken en wat de leukste steden zijn om te werken. Wij hebben daarom de leukste steden op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat je straks in een gezellige stad aan het werk gaat.

Top 5 leukste horeca steden:

Amsterdam

De eerste in onze rij is Amsterdam en kan zeker niet ontbreken. Amsterdam is de hoofdstad van ons land en wordt overspoelt door de vele terrassen. Door heel het land komen mensen naar Amsterdam om lekker op het terras te zitten. Dit betekent dat het altijd erg druk is en dat er altijd wel wat valt te beleven. Verder is het aanbod erg groot in Amsterdam. Er zijn honderden terrassen waar jij kan solliciteren en waar ze mensen zoeken. Een perfecte plek om te werken in de horeca!

Scheveningen

De tweede stad in ons lijstje is Scheveningen. Dit is de ideale plek om lekker te werken in de zomer. Scheveningen heeft namelijk een strand met ontzettend veel strandtentjes. Het is een zomer lang hard werken en lange dagen maken, maar wel werken met je voeten in het zand en in het warme zonnetje. Wat wil je nog meer?

werken op het strand

Maastricht

Een andere leuke horeca stad is Maastricht. Maastricht staat namelijk bekend als een te gekke studentenstad en de gezellige terrassen op het Vrijthof. De meeste terrassen zijn hier te vinden en dat maakt het zo gezellig. Super leuk om hier te werken natuurlijk.

Haarlem

Deze historische stad kan zeker niet ontbreken. Haarlem staat bekend om de prachtige monumentale binnenstad met als centrum de Grote Markt. Hier vind je gezellige cafés en restaurant. Dit betekent dat er elk jaar veel toeristen naar toe komen en de terrassen vol zitten. Perfect voor de horeca dus. Vandaar dat dit ook echt een hele gezellige stad is om te werken in de horeca.

Utrecht

De laatste in ons rijtje is ook een echte studentenstad, namelijk Utrecht. Deze stad is echt geweldig om te werken in de horeca, omdat alle terrassen gezellig langs de grachten liggen. Tussen alle terrassen zijn er ook veel winkels te vinden. Dit betekent dat er veel publiek langsloopt, wat het weer heel gezellig maakt. Hoe tof is het om lekker in het zonnetje aan het water te werken? Ik zou het wel weten!

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca of misschien toch liever in een andere branche? Kijk dan snel op onze website en schrijf je gratis in!

Bewaar deze info voor later: