Posted by Jacinta Stuifbergen & filed under tips op de werkvloer, toekomst.

Droom jij ervan om op een dag de deuren te openen van jouw eigen zaak? Eigen baas te zijn van jóuw onderneming, om eens alles voor jezelf te doen in plaats van voor je baas? Denk dan eens aan franchisenemer!

 

Ooit gedacht om franchisenemer te worden?

 

Geen rozengeur en maneschijn

Maar pas op, eigen baas zijn betekent niet alleen maar rozengeur en maneschijn: Je staat er alleen voor, je neemt je werk mee naar huis en je draait alleen op voor de verliezen. En dan hebben we het nog niet eens over de verantwoordelijkheid die je hebt voor je personeel.

 

Alternatief voor geheel zelfstandig ondernemen

Franchise kan een aantrekkelijk alternatief zijn voor geheel zelfstandig ondernemen. Je weet immers vrij goed van tevoren waar je aan begint; je stapt in een trein die al een tijdje rijdt en niet onbelangrijk, je onderneemt binnen een samenwerkingsverband.

Beland je met franchise dus in een gespreid bedje? Zeker niet altijd. In ieder geval is het hoe dan ook keihard werken en passie is een harde voorwaarde voor succes. Maar afgezien van de wil moet je het ook nog maar kunnen. Anderzijds is ondernemerschap voor een groot deel te leren. Kennis is macht en oefening baart kunst niet waar?

 

De Nationale Franchise Gids

Hoe dan ook, wil je je droom volgen binnen het verband van een formule, dan is het van belang grondig te onderzoeken wat je precies wil en wat je mogelijkheden zijn. Op de website van denationalefranchisegids.nl vind je alle informatie omtrent het franchisen.

Met behulp van de up-to-date kerngegevens krijgt je een goede indruk van alle formules in Nederland en kun je kosteloos en geheel vrijblijvend informatie aanvragen van interessante franchiseformules!

 

In contact komen

Je kan op iedere pagina van een franchiseformule op de oranje knop klikken om in contact te komen. Hoe dit werkt? (stap 1) Je vult jouw gegevens in, deze komen binnen bij De Nationale Franchise Gids. (stap 2) Zij controleren vervolgens jouw gegevens en (stap 3) sturen dit direct door naar het juiste contactpersoon binnen de franchiseformule waar jij in contact mee wenst komen. (stap 4) Vervolgens neemt de franchiseformule(s) binnen 5 werkdagen contact met je op en kan jij de mogelijkheden bespreken!

 

Interesse in franchise? Kijk voor meer informatie op www.denationalefranchisegids.nl.

Bewaar deze info voor later: