Posted by Dennis Kalmeijer & filed under blogs, studeren, tips & trucs.

Tegenwoordig worden er wekelijks nieuwe gadgets op de markt gebracht. Deze worden gemaakt om het leven nog makkelijker te maken. Er zijn veel studenten die hier interesse in hebben, omdat ze net uit huis zijn en graag alles zo makkelijk mogelijk maken. Er zijn heel veel dure gadgets op de markt die je niet met elke horeca– of productiebaan kunt betalen. Wij hebben voor die studenten de meest interessante gadgets, die het leven in een studentenkamer makkelijker maken, op een rijtje gezet.

Verschillende soorten studenten gadgets

De beste 5 studenten gadgets:

Zelfstandige stofzuiger

Laten we beginnen met de robot stofzuiger. Schoonmaken is iets wat veel studenten niet het belangrijkste vinden en vaak over het hoofd zien. Er bestaat een grote kans dat dit ook voor jou geldt. Als dat zo is hebben wij nu de perfecte oplossing voor jou. De zelfstandige stofzuiger doet al het werk en wordt bestuurd via een gedownloade app of jouw eigen stem. Hij gaat vanzelf de hele kamer door en zorgt dat de kleinste hoekjes in de kamer nog wordt gezogen. Met deze te gekke gadget heb jij nooit meer een vies huis!

Speaker met stembediening

De tweede gadget is misschien niet het belangrijkste, maar maken het leven van een student wel makkelijker. De draadloze speaker is te besturen via jouw eigen stem. Zo hoef je nergens op te drukken en kan je hem vanaf elke plek in huis aanzetten. Je kan hem zelfs zo instellen dat hij alleen maar reageert op jouw stem. Zo kan jij, en niet een vriend of vriendin, bepalen wanneer de muziek wordt aangezet of wordt doorgespoeld.

Sfeermaker

Als student wil jij graag een sfeervolle kamer hebben, maar het toch zo makkelijk mogelijk voor jezelf maken. Dit kan je doen door middel van verschillende HUE lampen in je huis. Deze lampen kan je namelijk via een gedownloade app besturen en allerlei verschillende kleuren geven. Je hoeft niet naar elk lichtknopje te lopen, maar kan het gewoon vanaf één plek besturen. Deze unieke lampen kan je zelf apart van elkaar besturen.

Warm onderdeken

Ben jij een student die het snel koud heeft in deze wintermaanden, maar niet het geduld heeft om constant te wachten tot verwarming hoog staat? Dan hebben wij iets gevonden wat perfect bij jou past. Er bestaat nu namelijk een deken dat verwarmd wordt. Deze kan je in de stekker stoppen en is binnen 2 minuten warm. Zo heb jij het niet meer koud en hoef je niet lang te wachten tot de verwarming aanstaat.

Smart home

‘Hé Siri, kan jij de lichten wat minder fel zetten?’, is iets wat we regelmatig wel voorbij horen komen. We hebben het hier natuurlijk over alle Smart Home producten. De naam zegt het al en dit is voor iedere student een zeker een toegevoegde waarde. Je kan de Smart Home apparaten besturen door middel van je stem. Je spreekt het apparaat aan met ‘Hé Siri’ en zegt vervolgens wat er moet gebeuren of stelt een vraag. De Smart Home producten zijn zeker een aanrader en maken het leven in een studentkamer dus gegarandeerd makkelijker!

Heb jij nog niet genoeg geld voor deze gadgets en wil je nog wat bijverdienen? Schrijf je dan snel gratis in op onze website.

Bewaar deze info voor later: