Posted by Jacinta Stuifbergen & filed under tips & trucs, vakantie, zomer.

De laatste maand van de zomervakantie is al eventjes in gegaan. Misschien vond je het eerst wel lekker die zeeën van tijd, maar ga jij je nu toch vervelen. We hebben allemaal wel eens dat we dan niet weten wat we moeten doen. Ben jij het luieren zat en weet jij niet wat je moet doen met die zeeën van tijd en slaat de verveling toe? Wij hebben een lijst met activiteiten gemaakt die jij in de zomer kunt gaan doen. De meeste activiteiten zijn ook nog eens zeer nuttig voordat je studie weer gaat beginnen in September.

 

  1. Opruimen

Hoe saai en standaard dit ook klinkt, toch kan dit het juiste moment zijn om te doen. Je hebt er namelijk ruim de tijd voor en je bent er wel eventjes mee bezig. Trek een gemakkelijke outfit aan en zet een lekker muziekje op.

 

  1. Weekendje weg

Misschien ben jij al op vakantie geweest of ga je nog. Een weekendje weg is altijd een goed idee. Ga gezellig met een vriend of vriendin of ga alleen. Mocht dit niet helemaal in je budget passen, kun je ook altijd in Nederland een stedentripje doen. Nederland heeft ook genoeg mooie dingen om te zien.

 

  1. Taalcursus

Ga een taalcursus volgen! Dit kan je gemakkelijk vanaf huis doen. Ook is het mogelijk om een taalreis te maken. Hier ga je via een organisatie naar het land van waar jij de taal wilt leren. Deze activiteit is weliswaar niet helemaal budgetproof, maar staat wel goed op je cv en is goed tegen de verveling. Ook kan dit zeer nuttig zijn voor je studie of als jij na je studie een baan zoekt.

 

  1. Update je CV

Ga je CV eens opschonen en updaten. Zoek op internet naar tips hoe jij je CV zo opvallend en relevant mogelijk kan maken. Studentenvacature kan jou hierbij helpen door middel van onze handige CV maker.

 

  1. Vrijwilligerswerk

Misschien vind jij het wel leuk om vrijwilligerswerk te doen. Dit kan suf klinken, maar er zijn hele leuke vrijwilligersbaantjes. Vrijwilligerswerk kun je zelfs in het buitenland doen. Bovendien staat dit ook nog eens hartstikke goed op jouw CV.

 

Verveel jij je nog steeds na onze tips? Kijk dan eens bij onze vacatures voor een zomerbaantje! Met een zomerbaantje ben je lekker bezig en verdien je ook nog eens geld.

 

Tips tegen verveling in de zomer
Bewaar deze info voor later:

Geef een antwoord