Posted by Jacinta Stuifbergen & filed under arbeidsmarkt, tips op de werkvloer.

Als Amsterdamse student zijnde ben jij natuurlijk hartstikke druk. Dan is het wel zo relaxed om een bijbaantje te hebben die perfect bij jouw studentenleventje aansluit. Want die bijbaan is helaas haast wel noodzakelijk om jouw studententijd in Amsterdam door te komen. Dus zoek jij een bijbaan in Amsterdam mét flexibele werktijden? Zo kun jij zelf aangeven wanneer je wilt werken. Hieronder volgt de top 10 flexibele bijbanen in diverse sectoren!

 

Top tien flexibele bijbanen in Amsterdam

 

Voordelen flexibele bijbaan:

 • Of je nu wilt werken in de ochtend, middag, avond, één keer in de week of elke dag;
 • Werken wanneer het jou uitkomt, afgestemd op jouw agenda;
 • Genoeg vrije tijd over voor leuke dingen;
 • Een goed salaris!

 

 1. Horeca

De horeca staat bekend om zijn flexibele tijden. Bijna alle horeca gelegenheden zijn namelijk tot laat open en ook in het weekend! Wil jij nou ook tegelijkertijd een zonnetje meepakken? Dan kun je op het strand of op een rondvaartboot gaan werken. Bruin worden en geld verdienen tegelijkertijd! Lees hier meer informatie over de horeca sector.

 

 1. Klantenservicemedewerker

Veel klantenservice bedrijven zijn ook in de avond en in het weekend geopend. Hierdoor ben jij zo vrij om je eigen uren in te delen. Daarnaast kun jij ook gewoon zonder commerciële ervaring aan de slag of krijg jij eerst een cursus/training voordat je start.

 

 1. Evenementenmedewerker

Een werkdag als evenementenmedewerker is nooit hetzelfde. Je kunt namelijk overal ingezet worden. Je kunt komen te werken op de gaafste festivals en evenementen! Zo kun jij lekker genieten van de muziek en geld verdienen. Daarnaast hebben deze evenementen zeer flexibele tijden, je kunt zowel in de middag, in de avond als in de vroege uurtjes ’s nachts werken.

 

 1. Zorg

Het werken in de zorg sector gaat 24/7 door. Vandaar dat je in deze sector ontzettend flexibele bijbanen hebt. Zeker voor studenten die een studie in de zorg of medische wereld willen doen, is dit een perfect opstapje.

 

 1. Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker kun je in diverse shifts komen te werken. Het kan zomaar zijn dat je vroeg in de ochtend werkt, zodat je in de middag lekker van je vrije tijd kan genieten. Ook zijn er avonddiensten, waardoor je lekker kan uitslapen!

 

 1. Marketingmedewerker

Hoe ideaal zou het zijn om vanaf huis lekker achter je eigen laptop te werken?! Veel bedrijven zijn op zoek naar contentmedewerkers die extra uurtjes willen werken in de zomervakantie. Deze content kan vanaf kantoor, maar ook vanaf huis gemaakt worden. Dat is pas flexibel!

 

 1. Promotiewerk

Onder promotiewerk kun je ook sampling verstaan. Deze bijbaan is flexibel omdat je zelf kunt aangeven waar, hoelang en hoe vaak jij wilt werken. Geen dag is hetzelfde. Elke dag zie je nieuwe mensen en deel je nieuwe dingen uit.

 

 1. Verhuizer

Als verhuizer is het wel belangrijk dat jij fysiek sterk bent. Daarnaast dien jij flexibel in te zetten zijn, want het kan zomaar zijn dat jij op verschillende tijden werkt. Of de ene week meer dan de ander.

  

 1. Postbezorger

Als postbezorger kun jij op verschillende diensten worden ingezet. Het is een zeer zelfstandige bijbaan waarbij je vooral veel op pad bent. Je verdient goed en bent lekker in de buitenlucht.

 

 1. Projectmedewerker

Eigenlijk kan een projectmedewerker bij elk bedrijf worden ingezet. De naam zelf zegt het al, je kunt met verschillende projecten werken. Dat maakt deze bijbaan zo flexibel. Daarnaast hanteert elk bedrijf verschillende tijden, waardoor het fijn is als jij geen ‘9 tot 5 mentaliteit’ hebt.

 

Logistiek  Marketing medewerker  Horeca
Bewaar deze info voor later: