Posted by Jacinta Stuifbergen & filed under arbeidsmarkt, branches, horeca, zomer.

De lente is aangebroken, de dagen worden langer en het wordt warmer buiten. Dat betekent dat het festivalseizoen er al bijna aankomt! Kan jij ook niet wachten? Ben jij gek op festivals en concerten en sla jij er geen eentje over? Helaas dat deze festivals allemaal vrij prijzig zijn. Hoe tof klinkt het dan om te kunnen feesten op jouw favo festivals en tegelijkertijd geld te verdienen? Wij hebben de oplossing! Ga werken op festivals, zo kun jij feesten en geld verdienen tegelijk.

 

Werken op festivals en evenementen

 

 

Dé oplossing

StudentenVacature werkt samen met de leukste opdrachtgevers en is onder andere ook aanwezig op de vetste festivals, concerten en andere events. Als jij je bij ons inschrijft, dan kun jij hier als werknemer ook bij aanwezig zijn. Zo kun jij lekker feesten en geld innen tegelijkertijd, win-win! Een kleine greep uit de festivals waar jij zou kunnen werken: Music On, Verknipt, The Flying Dutch, Tik Tak, Masters of Hardcode, Vunzige Deuntjes, Dutch Valley, etc. Dit zijn nog lang niet alle festivals waar wij werknemers verzorgen. Neem eens een kijkje op onze website, hier komen dagelijks nieuwe vacatures binnen.

 

Functies en werkzaamheden

Ben een vlotte en sociale enthousiasteling die wel van een feestje houdt en daarnaast geld wilt verdienen? Er zijn genoeg festivals en evenementen waarvoor wij werknemers regelen. Functies die je uit kunt oefenen zijn onder andere:

– allroundmedewerker: jij bent een manusje van alles en kan overal worden ingezet. Garderobemedewerker, muntenuitgifte of toezichthouder. Zo kun jij toch alle stages van het festival hebben bezocht én aan het werk zijn.

– barmedewerker: drankjes inschenken voor andere muziekliefhebbers, terwijl jij staat te genieten van jouw favo dj bij de mainstage.

– ticketscanner: muziekliefhebbers toelaten tot het festival, na jouw werk kun jij genieten van het festival.

 

Voordelen

Het leuke van werken op festivals en evenementen is uiteraard dat je aanwezig kunt zijn bij de allerleukste festivals en evenementen. Je komt te werken in een enthousiaste jonge groep die net als jij ook gek zijn op muziek. Waarschijnlijk houd je er ook nog vrienden op na. Doordat jij al gratis aanwezig bent op de festivals houd jij geld over én verdien je geld. Daarnaast heb jij flexibele tijden, waardoor dit de ideale bijbaan is voor naast een studie.

Als je het leuk vindt om te werken op festivals en andere evenementen, dan is de horeca zeker iets voor jou. Check onze horecapagina voor meer informatie over het werken in de horeca.

Bewaar deze info voor later: