Posted by Sanne van den Brandt & filed under blogs, sollicitatie info.

Vind jij het ook zo moeilijk om vacatures te vinden die aansluiten bij jouw persoonlijkheid? Dat horen we vaker! Daarom hebben we iets bedacht. De XL Persoonlijkheidstest. Deze test meet je persoonlijkheid, en laat je daarna direct onze vacatures zien die perfect bij jou passen! Ideaal toch?

 

Hoe werkt het?

Je gaat naar https://www.studentenvacature.nl/persoonlijkheidstest en vult hier 9 vragen in. Dit is totaal niet moeilijk en duurt helemaal niet lang. In slechts enkele minuten heb je de XL persoonlijkheidstest ingevuld. Vervolgens wordt je, op basis van je testresultaten ingedeeld in een van de profielen. Je krijgt dan onze vacatures te zien, die perfect aansluiten bij je profiel.

 

Welke profielen zijn er?

Op basis van je resultaten word je ingedeeld in een of meerdere van onderstaande profielen. Je kunt dan meteen de vacatures zien die hierbij aansluiten.

 

1. De denker

De denker maakt graag gebruik van zijn of haar brains! Hij of zij denkt 2, of het liefst 3x na voor hij/zij iets doet. De denker is nauwkeurig en perfectionistisch en vind het bovendien niet erg om alleen te werken. Een (bij)baan als bijvoorbeeld data-entry medewerker, planner of administratief medewerker past daarom perfect bij een denker!

 

2. De communicator

Een communicator is communicatief sterk en klantgericht. Hij/zij kan zelfstandig werken, maar vindt het ook fijn om in een groep werkzaam te zijn. De communicator is avontuurlijk en creatief en is niet bang om initiatief te tonen en risico’s te nemen. Een (bij)baan als bijvoorbeeld klantcontactmedewerker of promotiemedewerker is de communicator op het lijf geschreven.

 

3. De beslisser

De beslisser werkt graag in een groep, en neemt daarin ook graag het voortouw. Hij/zij vindt het fijn als hij/zij veel verantwoordelijkheid krijgt, en springt hier ook goed mee om. De beslisser presteert goed onder druk en neemt graag initiatief. Het is moeilijk om een bijbaan te vinden met veel verantwoordelijk (al zijn ze er wel). Een opleiding in de richting van management, kan uitkomst bieden. Wij bieden veel stages en traineeships aan, die bij zo’n opleidingen aansluiten.

 

4. De aanpakker

Een aanpakker is niet bang om fysiek werk te verrichten. Hij/zij houdt van de voldoening die hard werken geeft, en is doelmatig. Bovendien werkt een aanpakker graag samen met anderen. Een (bij)baan in de horeca, of als vakkenvuller, orderpicker of productiemedewerker past daarom goed bij de aanpakker!

 

De XL Persoonlijkheidstest is hartstikke gratis. Heb je een vacature gezien die je aanspreekt, dan kun je bovendien direct gratis solliciteren. Wacht dus niet langer, en doe hier de XL Persoonlijkheidstest!

 

XL Persoonlijkheidstest
Bewaar deze info voor later:

Geef een antwoord