Op zoek naar een bijbaan in Haarlem?

Bij bijbanen in de sector Bouw – Civiel kun je denken aan het verhuizen van spullen voor een bouwproject, assisteren bij een verbouwing of lichte sloopwerkzaamheden. Dit soort klussen zijn vaak eenmalig, maar worden door verschillende opdrachtgevers van Studentenvacature aangevraagd. Als jij van fysiek werken houdt naast je studie, dan is een bijbaan in deze sector wat voor jou.

Opleiding

Soms staan er ook gerichte bijbanen als assistent werkvoorbereider of assistent van de technisch calculator online.  Om in aanmerking te komen voor een deze bijbanen in de regio van Amsterdam richting Bouw – Civiel is het een pré als je een van de volgende studies volgt:  Civiele Techniek of Bouwtechnische bedrijfskunde . Het niveau van de vacatures verschilt per functie. Bij sommige functies zoekt een bedrijf iemand die op WO niveau een opleiding volgt en op andere functies zal MBO voldoende zijn om in aanmerking te komen voor de bijbaan. Een bijbaan in de sector Bouw – Civiel technisch geeft jou een stuk ervaring in de praktijk die jou ook kan helpen in de toekomst bij het zoeken naar een baan binnen deze sector.  Een studiegerelateerde bijbaan staat altijd goed op je CV.

Het kan zijn dat je niet een studie volgt die aansluit op de vacature. Het is belangrijk dat je dan kan aantonen dat jouw kwaliteiten en eigenschappen voldoende zijn om de functie goed te kunnen uitvoeren. Eigenschappen die belangrijk zijn voor een bijbaan binnen de Bouw – Civiel sector zijn: goed kunnen samenwerken, wiskundig inzicht hebben en goed met je handen kunnen werken. Voor de fysieke klussen kom je in aanmerking met een proactieve houding en een goede werkinstelling. Voor de assistent functies moet jij al werkervaring in deze richting op je CV hebben staan of de juiste studie volgen, waardoor je al enige kennis hebt.

Solliciteer!

Als je solliciteert op een functie van verhuis medewerker, loods medewerker of soortgelijk, dan kom jij in aanmerking om voor verschillende opdrachtgevers van Studentenvacature aan de slag te gaan. Iedere week staan er nieuwe vacatures voor verschillende opdrachtgevers online die fysiek sterke kandidaten zoeken voor klussen in de sector bouw in Haarlem.