Veel callcenter functies zijn ideaal te combineren met een studie, omdat je namelijk flexibel je tijd kunt in plannen. Daarnaast zijn veel callcenters ook in de avonduren open, waardoor jij na je colleges ook kunt werken. Je bent verantwoordelijk voor goede en snelle service en het eerste aanspreekpunt voor klanten.

Ben jij die iemand die graag contact heeft met mensen en zeer aanspreekbaar is? Dan ben jij misschien wel geschikt om te werken in een callcenter. Voor veel functies wordt belervaring gevraagd, maar bij sommige bedrijven kun je ook aan de slag gaan zonder commerciële ervaring.

 

Werken in een callcenter logos administratief en callcenter met tekst

 

___________________________________________________________________________________________________________________

 

Salaris Salaris

Het loon wat je verdient binnen een call center is altijd minimaal conform klantenservice cao. Afhankelijk van de opdrachtgever en van je leeftijd verdien je tussen de €8,00 en €24,00 per uur. De salarissen bij onze opdrachtgevers zijn bovendien regelmatig boven het minimumloon.

 

Opleiding Opleiding

Werken in de customer service is perfect te combineren met je studie, maar ook voor niet-studenten is het een leuke sector om ervaring in op te doen en geld te verdienen. Je hoeft geen specifieke opleiding te volgen of te hebben gevolgd om in aanmerking te komen voor een parttime of fulltime baan in deze sector. Eigenschappen die goed van pas komen zijn: zelfstandigheid, sociaal en proactiviteit.

 

Voordelen Voordelen van werken in een call center

Hieronder zetten we alle voordelen van het werken in een call center voor je op een rijtje:

  • Vast werk, maar wel flexibel;
  • Afwisseling: werk bij verschillende opdrachtgever (naar wens);
  • Goede verdiensten. Van €8,00 tot €24,00 per uur;
  • Altijd werk (zekerheid);
  • Vast team van verschillende leeftijdsgenoten.

___________________________________________________________________________________________________________________

 

FAQ FAQ

 

Database Wat is een callcenter pool?

Wanneer je in onze callcenter pool terecht komt, werk je vast voor XL Studenten Uitzendbureau. Vanuit het uitzendbureau ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, op verschillende locaties in diverse functies. Je kan zelf aangeven wat je precies wilt en waar. Samen zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk en op de leukste locaties kan werken, passende bij jouw agenda. Wij hebben vacatures binnen alle soorten callcenterbedrijven.

 

Welke organisaties? Bij welke organisaties kan ik aan de slag? 

Wij werken samen met verschillende organisaties. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij:

BMW, Tesla, Nationale Postcode Loterij, ABN-Amro, Rabobank, SNS bank, UMC, Booking.com, Nike, Coca Cola, Apple, Ahold, Woonservice, Tommy Hilfiger, CoolBlue en Zara.

 

Werkzaamheden Wat zijn de werkzaamheden die ik moet uitvoeren?

– Bellen;
– E-mailen;
– Chatten;
– Vragen beantwoorden;
– Klachten afhandelen;
– Administratie.

 

Opleiding Heb ik een specifieke opleiding nodig?

Nee, in principe kan iedereen aan de slag binnen de sector call center. Veel bedrijven in een callcenter hebben wel voorschriften waar je aan moet voldoen. Hierbij kun je denken aan bepaalde eigenschappen. Denk hierbij aan: sociaal, enthousiast en secuur.

 

Salaris Wat is mijn salaris? 

Je verdient prima in een callcenter. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en de opdrachtgever. Je verdient in elk geval €8,00 tot €24,00 per uur.

 

Hoeveel uur? Hoeveel uur per week kan ik aan de slag binnen een callcenter?

Er is veel werk binnen de call center sector. Er zijn diensten van een paar uur, maar ook diensten van 8 uur per dag. Deze zijn flexibel in te plannen. Je kunt zelf aangeven bij XL wanneer jij wilt werken.

 

Wanneer krijg ik uitbetaald? Wanneer krijg ik uitbetaald? 

De uitbetaling is binnen 1 tot 4 weken. Mocht je specifieke vragen hierover hebben, neem dan contact op met één van onze medewerkers.

 ___________________________________________________________________________________________________________________

 

Meer weten Meer weten over het werken in een callcenter?

 

Schrijf je nu gratis online in en ontvang alle nieuwe callcenter vacatures bij jou in de buurt direct in jouw mailbox. Je kunt direct reageren wanneer je een leuke vacature ziet. Bellen kan natuurlijk ook: 020-7073939.

 

inschrijven horeca