Jouw javascript is uitgeschakeld. Gelieve deze te activeren om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website.
Zoek jij een startersfunctie in Alkmaar?

Het is een ideale manier om ervaring op te doen binnen de Commercieel – Verkoop – Sales. Veel bedrijven zijn op zoek naar commerciële studenten die affiniteit hebben met Commercieel – Verkoop – Sales. Op StudentenVacature vind je een breed aanbod aan startersfuncties.

Werkzaamheden

De werkzaamheden binnen de Commercieel – Verkoop – Sales verschilt per bedrijf en wat voor functie je krijgt. Je kunt denken aan een functie zoals commercieel medewerker waarbij je een breed aantal werkzaamheden zult uitvoeren op bijvoorbeeld de sales afdeling.

Je kunt ook gaan werken in een winkel als verkoopmedewerker. Een startersfunctie in de Commercieel – Verkoop  – Sales sector geeft jou de mogelijkheid om ervaring op te doen in een vakgebied waar jij in je loopbaan als het goed is nog veel mee te maken krijgt.

In deze sector is het belangrijk dat je representatief bent voor het bedrijf en goede communicatieve vaardigheden zijn daarbij een must. Daarnaast is het handig als je al eerder ervaring hebt opgedaan binnen de Commercieel – Verkoop – Sales sector.

Inschrijven

Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare startersfuncties. Op StudentenVacature kun je jouw CV en motivatie uploaden. Wie weet kun jij binnenkort aan de slag in Amsterdam binnen de Commercieel – Verkoop – Sales sector.