Als horeca medewerker is het belangrijk dat jij sociaal, klantvriendelijk en enthousiast bent. Het is één van de gezelligste sectoren, want je hebt veel contact met mensen en je collega’s. Je bent erg flexibel in de tijden waar jij op kan werken en dat maakt dit daarom erg geschikt als bijbaan. Een werkdag is nooit hetzelfde en dit maakt werken in de horeca zo leuk en uitdagend! Je kunt op meerdere plekken en bij meerdere opdrachtgevers aan de slag. Denk jij deze uitdaging aan te kunnen? Wij hebben voor jou alvast een selectie van onze horecavacatures gemaakt.

Schrijf je hieronder snel in en lees verder voor meer informatie!

 

inschrijven horeca

 

De leukste horeca bedrijven_verkleind  pexels-photo_verkleind  Koffiebar_verkleind

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________

 

Salaris Horeca salaris

Het loon wat je verdient binnen de horeca is altijd minimaal conform horeca cao. Afhankelijk van de opdrachtgever en van je leeftijd verdien je tussen de €8,00 en €24,00 per uur. De salarissen bij onze opdrachtgevers zijn bovendien regelmatig boven het minimumloon.

 

Opleiding Opleiding

Werken in de horeca is perfect te combineren met je studie, maar ook voor niet-studenten is het een leuke sector om ervaring in op te doen en geld te verdienen. Je hoeft namelijk geen specifieke opleiding te volgen of te hebben gevolgd om in aanmerking te komen voor een parttime of fulltime baan in de horeca. XL Studenten Uitzendbureau biedt een gratis horeca training aan zodat jij klaar bent om te gaan werken in de horeca sector. Je wordt helemaal klaargestoomd en leert alle ins en outs.

 

Voordelen Voordelen van werken in de horeca

Hieronder zetten we alle voordelen van het werken in de horeca voor je op een rijtje:

  • Vast werk, maar wel flexibel in uren;
  • Afwisseling, namelijk werk bij verschillende opdrachtgever (naar wens);
  • Goede verdiensten, namelijk van €8,00 tot €24,00 per uur;
  • Altijd werk (zekerheid);
  • Vast team van verschillende leeftijdsgenoten.

 

Festival

 

 

inschrijven horeca

___________________________________________________________________________________________________________________

 

FAQ FAQ

 

Database Wat is een horeca pool?

Wanneer je in onze horeca pool terecht komt, werk je vast voor XL Studenten Uitzendbureau. Vanuit het uitzendbureau ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, op verschillende locaties in diverse functies. Je kan zelf aangeven wat je precies wilt en waar. Samen zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk en op de leukste locaties kan werken, uiteraard passende bij jouw agenda. Wij hebben vacatures binnen alle soorten horecabedrijven (restaurants, feestlocaties, hotels, beurzen, etc.) en alle mogelijk functies. Je kunt namelijk werken als: bedieningsmedewerker, promotiedame, afwasser, gastvrouw of barman.

 

Kledingvoorschrifen  Wat zijn de kledingvoorschriften?

Dit verschilt per opdrachtgever maar meestal is dit een zwarte pantalon, witte nette blouse en zwarte schoenen. Mocht je niet zeker zijn wat de kledingvoorschriften zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van XL.

 

Welke organisaties? Bij welke organisaties kan ik aan de slag?

Wij werken samen met verschillende organisaties, zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij:

Amsterdam Arena, McDonalds, Accor Hotels, Bavaria, Mövenpick, Ibis Hotels, Novotel, Pepsico, Pinkpop, Lowlands en rondvaartboten in Amsterdam.

 

logos horeca met tekst

 

Werkzaamheden Wat zijn de werkzaamheden die ik moet uitvoeren?

Er zijn verschillende functies in de horeca branche:

• Bedieningsmedewerker
• Host/hostess
• Ontbijt- en cateringmedewerker
• Housekeepingmedewerker
• Evenementenmedewerker
• Banquetingmedewerker

De werkzaamheden verschillen per functies. Zoals je ziet zijn er vele mogelijkheden binnen de horeca sector.

 

Opleiding Heb ik een specifieke opleiding nodig?

Nee, in principe kan iedereen aan de slag binnen de sector horeca. Echter hebben veel bedrijven in de horeca wel voorschriften waar je aan moet voldoen. Hierbij kun je dan denken aan kledingvoorwaarden of hygiënevoorschriften. Als je gaat werken voor XL binnen de branche horeca, krijg je van XL een horecatraining. Je wordt hiermee klaargestoomd om te gaan werken binnen de horeca sector.

 

Salaris Wat is mijn salaris?

Je verdient goed in de horeca, je verdient namelijk in elk geval €8,00 tot €24,00 per uur. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en de opdrachtgever.

 

Hoeveel uur? Hoeveel uur per week kan ik aan de slag binnen de horeca?

Er is veel werk binnen de horeca. Daarnaast zijn er diensten van een paar uur, maar ook diensten van 8 uur per dag. Deze zijn flexibel in te plannen, oftewel je kunt zelf aangeven bij XL wanneer jij wilt en kunt werken.

 

Wanneer krijg ik uitbetaald? Wanneer krijg ik uitbetaald?

De uitbetaling is binnen 1 tot 4 weken. Mocht je hier nog specifieke vragen over hebben, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

 

Verdiensten horeca_seo

___________________________________________________________________________________________________________________

 

Meer weten Meer te weten komen over werken in de horeca?

 

Schrijf je nu gratis online in en ontvang alle nieuwe horeca vacatures bij jou in de buurt direct in jouw mailbox. Je kunt direct reageren wanneer je een leuke vacature ziet. Bellen kan natuurlijk ook: 020-7073939.

 

inschrijven horeca