StudentenVacature.nl werkt iedere zomer samen met de vetste festivals. Dat betekent dat jij hier als werknemer bij aanwezig kunt zijn. Zo kun je genieten van de muziek en de sfeer, en ondertussen ook nog eens lekker bijverdienen!

 

Een greep uit de festivals waarvoor wij uitzendkrachten regelen: Pinkpop, Lowlands, Down The Rabbit Hole, Amsterdam Open Air,  Flying Dutch, Defqon, Concert at Sea, Awakenings Festival, Extrema Outdoor, Zwarte Cross, Solar, Dance Valley, Loveland, Freshtival en Mysteryland.

 

festivals

 

 

Functies en werkzaamheden

Functies die je uit kunt oefenen wanneer je op festivals gaat werken zijn onder andere:

  • Evenementenmedewerker: als evenementenmedewerker ben je allround inzetbaar tijdens festivals. Je kunt onder andere aan de slag gaan bij de kaartverkoop, de garderobe, de muntenuitgifte, of gaan werken als toezichthouder.
  • Host(ess); als host(ess) ontvang je artiesten en gasten. Je voorziet hen van informatie en zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt.
  • Promotiemedewerker; als promotiemedewerker promoot je een bepaald product of een bepaalde dienst tijdens het festival.
  • Cateringmedewerker; cateringmedewerkers worden op festivals ingezet voor alles wat bij ‘food en beverage’ komt kijken. De ene keer werk je achter de bar en de andere keer doe je de uitgifte aan de kassa. Een functie als cateringmedewerker is op geen enkel evenement hetzelfde, en is daarom een gevarieerde bijbaan.

 

Salaris 

Het loon wat je verdient met het werken op festivals is altijd minimaal conform cao. Ga jij in de horeca werken, dan verdien je dus minimaal het loon wat je conform horeca cao zou moeten verdienen. Het kan echter ook zijn dat je meer verdient. De lonen voor werken op festivals kunnen variëren van €8,00 tot €24,00 per uur.

 

Opleiding

Om op een festival te gaan werken heb je in principe geen opleiding nodig. Beschikken over competenties die passen bij de functie die je gaat uitoefenen is wel belangrijk. Zo is het in vrijwel alle functies op een festival belangrijk dat je communicatief sterk en gastvrij bent.

 

De voordelen van werken tijdens een festival

Hieronder zetten we alle voordelen van het werken tijdens een festival nog eens kort voor je op een rij:

  • Aanwezig zijn bij de allervetste festivals van Nederland;
  • Afwisseling: werk bij verschillende opdrachtgever (naar wens);
  • Goede verdiensten. Van €8,00 tot €24,00 per uur;
  • Vast team van verschillende leeftijdsgenoten.