We hebben de vrieskou nog maar net achter ons gelaten, en in de afgelopen dagen konden we pas voor het eerst genieten van een heel voorzichtig zonnetje. Daardoor zouden we bijna vergeten dat vanaf aankomend weekend de grote festivals en evenementen weer van start gaan! Het festivalseizoen wordt traditioneel afgetrapt met Paaspop, in Schijndel, en ook op andere plaatsen kun je aankomend weekend al los. De rest van de lente, zomer en herfst volgen er bovendien nóg talloze festivals, waarop jij volledig uit je plaat kunt gaan. Maar heb jij al eens gedacht aan werken op een festival of evenement?

 

Werken op een festival of evenement? Solliciteren kan nu!

 

 

Waarom werken op een festival en evenement?

Ben jij een echte festivaljunkie, die maar niet genoeg krijgt van feesten, goede muziek, dansen en drank? Dan ben je je er waarschijnlijk ook wel van bewust dat die hobby van je niet bepaald goedkoop is. Tickets, drank, eten, overnachtingen en een toffe festivaloutfit: het kost allemaal bakken met geld. Een bijbaantje komt voor jou dan waarschijnlijk ook niet zo slecht uit. En wat is er nu leuker dan geld verdienen op de allerbeste plaatsen die jij je kunt bedenken: festivals en events!

 

Functies

Wil jij werken op een festival of evenement? Dan kun je ontzettend veel verschillende functies uitoefenen.  Van barmedewerker tot kaartjescontroleur en van promotiemedewerker tot chauffeur: het kan allemaal! Bijna iedereen komt daarom in aanmerking voor een functie op een festival: als je maar enthousiast en proactief bent. Horeca-ervaring is wel een pre, aangezien er altijd veel functies in de horeca beschikbaar zijn.

 

Solliciteren!

Sta jij al te trappelen om aan de slag te gaan op de leukste festivals en evenementen van Nederland? Solliciteren kan nu al! Via deze link vind je meer informatie. Als je daadwerkelijk wilt solliciteren dien je je even in te schrijven bij ons. Dit is hartstikke gratis en duurt niet langer dan een minuut. Hopelijk zien we je snel voor een eerste kennismaking!