Ben jij iemand die anderen snel kan overtuigen en communicatief sterk is aangelegd? Heb jij graag contact met mensen en ben jij zeer aanspreekbaar? Dan ben jij hartstikke geschikt om te werken in de klantenservice! Voor veel functies wordt bel ervaring gevraagd, maar bij sommige bedrijven kun je ook aan de slag gaan zonder commerciële ervaring. Veel klantenservice functies zijn ideaal te combineren met een studie, omdat je namelijk flexibel je tijd kunt in plannen. Daarnaast zijn veel klantenservice bedrijven ook in de avonduren open, waardoor jij na je colleges ook kunt werken. Je bent verantwoordelijk voor goede en snelle service en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Wij hebben alvast de leukste klantenservicevacatures voor jou op een rijtje gezet.

Schrijf je snel in en lees verder voor meer informatie!

 

inschrijven horeca

 

Functies callcenter_verkleind  Is callcenter iets voor jou 3_verkleind  Callcenter_verkleind

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________

 

Salaris Salaris

Het loon wat je verdient binnen de klanten service is altijd minimaal conform klantenservice cao. Afhankelijk van de opdrachtgever en van je leeftijd verdien je tussen de €8,00 en €24,00 per uur. De salarissen bij onze opdrachtgevers zijn bovendien regelmatig boven het minimumloon.

 

Opleiding Opleiding

Werken in de customer service is perfect te combineren met je studie, maar ook voor niet-studenten is het een leuke sector om ervaring in op te doen en geld te verdienen. Je hoeft geen specifieke opleiding te volgen of te hebben gevolgd om in aanmerking te komen voor een parttime of fulltime baan in deze sector. Eigenschappen die goed van pas komen zijn: zelfstandigheid, sociaal en proactiviteit.

 

Voordelen Voordelen van werken in de klantenservice

Hieronder zetten we alle voordelen van het werken in de klantenservice voor je op een rijtje:

  • Vast werk, maar wel flexibel;
  • Afwisseling: werk bij verschillende opdrachtgever (naar wens);
  • Goede verdiensten. Van €8,00 tot €24,00 per uur;
  • Altijd werk (zekerheid);
  • Vast team van verschillende leeftijdsgenoten.

 

Flexwerken binnen callcenters-min_verkleind

 

 

inschrijven horeca

___________________________________________________________________________________________________________________

 

FAQ FAQ

 

Database Wat is een klantenservice pool?

Wanneer je in onze klantenservice pool terecht komt, werk je vast voor XL Studenten Uitzendbureau. Vanuit het uitzendbureau ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, op verschillende locaties in diverse functies. Je kan zelf aangeven wat je precies wilt en waar. Samen zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk en op de leukste locaties kan werken, passende bij jouw agenda. Wij hebben vacatures binnen alle soorten bedrijven.

 

Welke organisaties? Bij welke organisaties kan ik aan de slag? 

Wij werken samen met verschillende organisaties. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij:

BMW, Tesla, Nationale Postcode Loterij, ABN-Amro, Rabobank, SNS bank, UMC, Booking.com, Nike, Coca Cola, Apple, Ahold, Woonservice, Tommy Hilfiger, CoolBlue en Zara.

 

logos administratief en callcenter met tekst

 

Werkzaamheden Wat zijn de werkzaamheden die ik moet uitvoeren?

– Bellen;
– E-mailen;
– Chatten;
– Vragen beantwoorden;
– Klachten afhandelen;
– Administratie.

 

Opleiding Heb ik een specifieke opleiding nodig?

Nee, in principe kan iedereen aan de slag binnen de sector klantenservice. Echter hebben veel bedrijven in de klantenservice wel voorschriften waar je aan moet voldoen. Hierbij kun je denken aan bepaalde eigenschappen. Denk hierbij aan: sociaal, enthousiast en secuur.

 

Salaris Wat is mijn salaris? 

Je verdient prima in de klantenservice. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en de opdrachtgever. Je verdient in elk geval €8,00 tot €24,00 per uur.

 

Hoeveel uur? Hoeveel uur per week kan ik aan de slag binnen de klantenservice?

Er is veel werk binnen deze sector. Er zijn diensten van een paar uur, maar ook diensten van 8 uur per dag. Deze zijn flexibel in te plannen. Je kunt zelf aangeven bij XL wanneer jij wilt werken.

 

Wanneer krijg ik uitbetaald? Wanneer krijg ik uitbetaald? 

De uitbetaling is binnen 1 tot 4 weken. Mocht je specifieke vragen hierover hebben, neem dan contact op met één van onze medewerkers.

 

Verdiensten callcenter3

 ___________________________________________________________________________________________________________________

 

Meer weten Meer weten over het werken in de klantenservice?

 

Schrijf je nu gratis online in en ontvang alle nieuwe klantenservice vacatures bij jou in de buurt direct in jouw mailbox. Je kunt direct reageren wanneer je een leuke vacature ziet. Bellen kan natuurlijk ook: 020-7073939.

 

inschrijven horeca