Studentenvacature.nl werkt samen met de tofste bedrijven. Dat betekent dat jij hier ook kunt werken bij één van deze leuke klantenservice jobs. Vaak is het ook mogelijk om in de avonduren te werken. Een baan in de klantenservice is daarom ideaal te combineren naast jouw studie. Jij kunt namelijk gemakkelijk jouw tijden indelen naar eigen wens. Naast dat jij flexibel kunt werken, staat dit ook nog eens goed op jouw CV. Wil jij nou ook voor een tof bedrijf in de klantenservice sector werken? Lees dan snel verder bij wat voor bedrijf jij onder andere kunt werken.

 

Top 10 populairste bedrijven

 

 

Top 10

 1. CoolBlue
  Dit is een snelgroeiend e-commercebedrijf wat handelt in consumentenelektronica. Ook hebben zij 9 fysieke winkels verspreid door heel Nederland. Dagelijks krijgen zij wel honderden mailtjes en telefoontjes binnen van klanten over bestellingen en producten in de klantenservice.
 2. Booking.com
  Een platform waarop wereldwijd dagelijks reizigers boekingen maken van hotels en appartementen. Klanten kunnen 24/7 boekingen maken en de klantenservice draait dan ook overuren door vragen te beantwoorden betreft boekingen.
 3. BMW
  BMW is een internationaal gerenommeerd autobedrijf. Het is een bedrijf die luxe auto’s produceert en heeft service hoog in het vaandel staan.
 4. Zara
  Zara is een merk voor de modebewuste jongedame. Bij Zara komen design en service samen en staat de klant centraal.
 5. Apple
  Apple is een Amerikaans elektronicabedrijf en staat bekend om zijn innovatieve producten en diensten. Het bedrijf lijkt maar te groeien en is niet te stoppen. Service is één van de succes peilers van dit miljoenenbedrijf en besteed hier daarom veel aandacht aan.
 6. Nationale Postcode Loterij
  Het bedrijf is een goede doelen loterij met het hart op de juiste plek en is zeer milieubewust. Klanten bellen geregeld met de klantenservice voor vragen over loten en prijzen.
 7. Rabobank
  De Rabobank is een internationale financiële dienstverlener. Als coöperatieve bank stellen zij het belang van hun klanten voorop in hun dienstverlening.
 8. UMC
  Staat voor Universitair Medisch Centrum en legt de lat voortdurend hoog. Ze willen dagelijks verwachtingen waar maken en doen dit met zorg.
 9. Nike
  Bij Nike kun je terecht voor betaalbare en trendy producten. Ze geven aan dat hun personeel het bedrijf laat innoveren en niet zouden bestaan zonder hen.
 10. Coca Cola
  Is een wereldwijd sterk merk en speelt in op de nieuwe ontwikkelingen. Zij veranderen snel mee met de wereld en doen dit voornamelijk door rekening te houden met de wensen van de consument.