Ben jij een student woonachtend in Eindhoven en op zoek naar een leuke bijbaan als Receptionist(e) – Telefonist(e) of iets anders Secretarieel? Op StudentenVacature.nl vind je een breed aanbod aan bijbanen binnen deze sector. Een bijbaan binnen de Receptionist(e) – Telefonist(e) – Secretarieel branche is een goede manier om je CV uit te breiden met relevante werkervaring.

Opleiding

De opleidingen die je nodig hebt om een bijbaan uit te voeren in deze sector zijn: Managementassistent (MBO), Office Management (HBO) of een andere opleiding die zich richt op office management. Voor sommige bedrijven zul je een van die opleidingen moeten volgen, voor andere bedrijven is het een pré. Het ligt maar net aan hoeveel verantwoordelijkheid en welke werkzaamheden je moet uitvoeren.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die je zult moeten uitvoeren verschilt per functie. Als receptionist(e) zul je het gezicht van het bedrijf zijn. Je begroet de klanten, neemt de telefoon op, doet administratieve taken zoals het bijhouden wie er gebeld hebben naar het bedrijf. Het is belangrijk dat je representatief bent voor het bedrijf. Als telefoniste zul je voornamelijk telefonisch werken. De functies receptionist(e) en telefonist(e) overlappen elkaar qua functies.

Doe je een opleiding richting office management dan is een bijbaan in deze sector een goede kans om de kennis die je hebt opgedaan op je opleiding toe te passen in de praktijk. Daarnaast doe je ervaring op die later in je loopbaan het verschil kan maken als je op zoek gaat naar een baan na je studie. Je toekomstige werkgever ziet dan dat je al ervaring hebt met bepaalde werkzaamheden.

Solliciteer!

Dus lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in Amsterdam binnen de Receptionist(e) – Telefonist(e) – Secretarieel branche? Schrijf je in op StudentenVacature.nl en solliciteer op de vacatures die online staan.