Ben jij op zoek naar een baan in de Artistiek - Creatief - Ambachtelijk sector in Alkmaar? Elke dag staan er weer nieuwe bijbanen op StudentenVacature. Er zijn genoeg studiegerelateerde banen die je goed kan combineren met je studie.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden in de sector Artistiek - Creatief – Ambachtelijk voor een bijbaan. Je kunt denken aan een werkvoorbereider, tekenaar, animator of metaalbewerker. De meeste van deze functies zijn parttime en fulltime beschikbaar. Als werkvoorbereider maak jij werkinstructies voor de productiemedewerkers, regel jij de inkoop van benodigde materialen en controleer jij tekeningen. Als tekenaar kan het bijvoorbeeld zijn dat je bouwtekeningen maakt of tekeningen voor metaalbewerkers. De sector Artistiek - Creatief - Ambachtelijk is erg breed qua functies, van organisatorische functies to uitvoerende functies.

Opleidingen

Geschikte opleidingen voor deze sector zijn:  Grafisch Lyceum, Economie en Kunst of een andere opleiding gericht op ontwerp, kunst of cultuur. Bij sommige functies binnen deze sector zul je een portfolio nodig hebben om te laten zien welk niveau jouw werk heeft. Volg je geen opleiding binnen de sector Artistiek - Creatief - Ambachtelijk dan is het belangrijk dat je kan aantonen welke kwaliteiten jij in huis hebt. Als je bijvoorbeeld een getalenteerd tekenaar bent, kun je dit laten zien door middel van jouw uitgebreide portfolio.

Eigenschappen en vaardigheden die goed van pas komen bij een functie binnen deze sector zijn je creatieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden. Daarnaast is het belangrijk dat je in teams kan werken en sociaal vaardig bent. Je werkt vaak in teams en vooral bij een functie als werkvoorbereider is het belangrijk dat je het overzicht bewaart en organisatorisch sterk bent.

Waarom een bijbaan?

Een bijbaan binnen de Artistiek - Creatief - Ambachtelijk sector in Alkmaar is een goede manier om je CV aan te vullen met relevante werkervaring. Door de extra ervaring die je hebt opgedaan kan het je na je studie ook helpen aan een baan.

Doe jij op dit moment een opleiding binnen deze sector en ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende bijbaan voor naast je studie? Solliciteer vandaag op Studentenvacature en wie weet kan jij binnenkort aan de slag.