7 vacature(s) gevonden Amsterdam Consultancy

Zoek jij een leuke stageplaats in Amsterdam?

Er zijn voor studenten vele mogelijkheden om stage te lopen in de sector Consultancy. Bij de meeste stages zullen je werkzaamheden vooral bestaan uit het ondersteunen van een consultant. Daarnaast zijn verreweg de meeste stages fulltime, maar er zijn ook stages waarvoor je minder dan 40 uur in de week stage hoeft te lopen.

 

Werkzaamheden en eigenschappen

Een adviseur is meestal gespecialiseerd in een bepaald sector- of beroepsgebied. Hij of zij adviseert bedrijven op basis van zijn of haar kennis in dat sector- of beroepsgebied. Om als stagiair(e) je stage succesvol te kunnen volbrengen, heb je dezelfde kwaliteiten nodig als een adviseur. Het is belangrijk dat je een goed inlevingsvermogen en kennis van de betreffende specialisatie hebt. Als adviseur en stagiaire van een adviseur moet je bovendien goed naar de klanten luisteren en op basis daarvan vragen stellen. Wanneer je door hebt wat precies de problemen zijn waar een bedrijf mee kampt, geef je advies op maat. Je moet je ook goed kunnen aanpassen en commercieel ingesteld zijn.

 

Opleidingen

Er zijn geen opleidingen die direct gericht zijn op consultancy, maar als je kennis hebt van een bepaald vakgebied dan is dat al een goede basis om adviseur te worden op dat vlak. Dus, als je stage wilt lopen in de sector consultancy, zul je moeten zoeken naar een bedrijf dat zich specialiseert in een vakgebied, waarop ook jouw opleiding zich richt. Dit betekent dat er talloze mogelijkheden zijn om stage te lopen in de sector Consultancy.

 

Solliciteer vandaag nog!

Lijkt het jou helemaal geweldig om stage te lopen in de sector Consultancy? Dan ben je bij Studentenvacature.nl aan het juiste adres! Schrijf je vandaag nog in, en reageer op de vacatures. Wie weet heb jij dan binnenkort wel een leuke stageplaats in de sector Consultancy!