6 vacature(s) gevonden Amsterdam Onderwijs en Wetenschap

Zoek jij een stageplaats in de sector Onderwijs en Wetenschap in Amsterdam?

Lijkt het jou wat om stage te lopen in Amsterdam, in de sector Onderwijs en Wetenschap? Dan ben je bij Studentenvacature.nl aan het juiste adres. Wij bieden elk jaar verschillende stageplaatsen aan in deze sector. Er zit vast ook een leuke stageplaats voor jou bij!

 

Werkzaamheden

Stage lopen binnen de Onderwijs en Wetenschap sector is ideaal om ervaring op te doen in de sector waar je later graag in wilt gaan werken. Je kunt denken aan bijvoorbeeld een stage op een basisschool of een middelbare school. Je zult in eerste instantie voornamelijk ondersteunende werkzaamheden verrichten. Zit jij al in de laatste jaren van je opleiding? Dan zul je in de meeste gevallen ook zelf lessen gaan verzorgen. In welk jaar je ook zit, en wat je leerdoelen ook zijn; er is altijd wel een stage die daarbij aansluit.

 

Opleidingen

Het is  belangrijk dat je een opleiding volgt die raakvlakken heeft met de sector Onderwijs en Wetenschap. Voorbeelden van zulke opleidingen zijn PABO of ALO. Ook andere onderwijsgerelateerde opleidingen bieden mogelijkheden. Op een middelbare school kun je ook stage gaan lopen wanneer je een opleiding volgt of hebt gevolgd die je veel kennis verschaft over een bepaald vak. In zo'n geval is het meestal wel belangrijk dat je je lesbevoegdheid hebt gehaald, of bezig bent om deze te halen.

 

Solliciteer vandaag nog! 

Het kan lastig zijn om een stageplaats te vinden in deze sector maar als er nieuwe stages beschikbaar zijn dan zul je die vinden op Studentenvacature.nl. Wij helpen je graag aan een leuke stageplaats in Amsterdma binnen de sector Onderwijs en Wetenschap.

Als je je inschrijft op Studentenvacature.nl, word jij er als eerste van op de hoogte gesteld wanneer er een nieuwe vacature binnen komt. Bovendien kun je dan meteen solliciteren.