9 vacature(s) gevonden Amsterdam Projectmanagement

Zoek jij een stageplaats in Amsterdam in de sector Projectmanagement?

Wil jij graag in de sector Projectmanagement aan de slag en woon jij in de omgeving van Amsterdam? De sector Projectmanagement is een sector waarin veel zelfstandigheid wordt verwacht van een stagiair(e). Dit maakt veel stages uitdagend, maar wel hartstikke leuk!

 

Werkzaamheden

Je zult als stagiair(e) bijvoorbeeld de projectmanager ondersteunen bij zijn of haar taken. De taken die een projectmanager uitvoert zijn onder andere:

  • Het opstellen van  doelen;
  • Het maken van afspraken over randvoorwaarden;
  • Het ondersteunen bij projectontwerp;
  • Het het ondersteunen bij de start van een project;
  • Het beheren van een project.

Een stage in Projectmanagement is dan ook erg afwisselend en veelzijdig.

 

Competenties

Als stagiair(e) in Projectmanagement is het belangrijk dat je stressbestendig bent, en goed ad-hoc kunt reageren. In projecten gaan dingen namelijk vaak net iets anders dan van te voren gepland. Daarnaast dien je proactief en communicatief sterk te zijn.

 

Opleiding

Als je een stageplaats in Amsterdam wilt binnen de sector Projectmanagement, dan is het belangrijk dat je een opleiding volgt in deze richting. Je kunt denken aan opleidingen zoals Projectmanagement op mbo- of hbo niveau en Management Bedrijfsprocessen op wo niveau. Doe je geen opleiding in de richting van deze sector dan is het lastig om een stageplaats te vinden.

 

Volg jij de juiste opleiding en ga je actief op zoek naar een stageplaats? Vergeet dan niet om vooraf je leerdoelen duidelijk op papier te hebben. Op die manier vind jij gemakkelijker een stage die perfect bij zowel jouw persoonlijkheid als je opleiding past.

 

Praktisch

De meeste bedrijven bieden stages aan voor 32 tot 40 uur in de week, maar er zijn ook stagebedrijven die op zoek zijn naar stagiair(e)s voor minder dan 32 uur in de week. Er zijn vele mogelijkheden.

 

Lijkt het jou wat om als stagiair(e) in de sector Projectmanagement aan de slag te gaan? Schrijf je dan nu in op Studentenvacature.nl, bekijk het aanbod en solliciteer vandaag nog op een of meerdere van bovenstaande vacatures!