10 vacature(s) gevonden Amsterdam Promotiewerk

Ben jij op zoek naar een stageplaats in Amsterdam in de sector Promotiewerk?

Elk jaar zijn er weer nieuwe evenementen en beurzen in Amsterdam. Veel van de organiserende organisaties zoeken dan stagiaires die hen kunnen ondersteunen bij verschillende werkzaamheden in de sector Promotiewerk. Wanneer je in deze branche gaat werken, ben je niet alleen werkzaam in een ontzettend leuke omgeving; het is ook nog eens hartstikke leerzaam en staat goed op je cv. Je leert de organisatie goed kennen en je krijgt de mogelijkheid om je leerdoelen te behalen.

Studentenvacature.nl biedt regelmatig nieuwe stageplaatsen aan in de sector Promotiewerk.

 

Werkzaamheden

De werkzaamheden die je al stagiair(e) Promotiewerk zal uitvoeren zijn erg verschillend. Het kan zo zijn dat je vooral administratief werk gaat doen, dat je gaat helpen bij het opbouwen van evenementen, of dat je bijvoorbeeld gaat helpen bij promotiewerk. Bij promotiewerk kun je denken aan

  • Het uitdelen van flyers en samples;
  • Het laten zien van video's aan de doelgroep;
  • Enquêteren;
  • Het benaderen van mensen voor het invullen van vragenlijsten;
  • Het aanspreken van de doelgroep over een bepaald product;
  • het promoten van een product in het algemeen.

Het ligt er maar net aan bij wat voor evenement of beurs je gaat stage lopen en wat voor achtergrond je hebt qua opleiding. Écht alles is mogelijk in deze sector.

 

Eigenschappen

Als je stage wilt gaan lopen in de sector Promotiewerk is het belangrijk dat je communicatief sterk bent. Verder is het belangrijk dat je hard wilt en kunt werken en dat je proactief bent.

 

Opleidingen

De opleidingen waar om gevraagd worden verschillen nogal per organisatie. Is het een administratieve stage dan zal er gevraagd worden om een opleiding in de richting van administratie. Als de stage vooral uit promotiewerk bestaat, dan wordt er vaak gevraagd om een opleiding in de richting van bijvoorbeeld marketing of communicatie.

 

Solliciteer nu! 

Lijkt het jou wat om in deze sector aan het werk te gaan? Schrijf je dan in op Studentenvacature.nl en bekijk het aanbod!