9 vacature(s) gevonden Rotterdam Onderwijs en Wetenschap

Op zoek naar een stageplaats in Rotterdam?

Volg jij een opleiding richting de PABO, ALO of een andere opleiding gericht op onderwijs en wetenschap? Dan is deze sector wat voor jou. In Rotterdam zijn er meerdere mogelijkheden binnen de Onderwijs en Wetenschap sector.

Een stageplaats in de Onderwijs en Wetenschap in Rotterdam is een goede manier om ervaring op te doen in een vakgebied waar je later als het goed is in gaat werken. Er zijn mogelijkheden op basisscholen en middelbare scholen. Maar ook andere instanties die op zoek zijn naar een stagiair(e) met een aansluitende opleiding behoren tot de mogelijkheid.

Opleiding

Het is belangrijk dat je opleiding aansluit bij de sector Onderwijs en Wetenschap. Niet alle stageplaatsen vragen om een specialisme binnen het vakgebied maar het is wel een grote pré voor de meeste stagebedrijven. Vooral als je als stagiair(e) ook voor de klas moet gaan staan.
De hoeveelheid verantwoordelijkheid die je krijgt verschilt per stageplaats.

Het kan lastig zijn om een stageplaats te vinden binnen de sector Onderwijs en Wetenschap. Daarom zorgt StudentenVacature ervoor dat de nieuwste stageplaatsen in de omgeving van Rotterdam op de website staan.

Schrijf je in!

Schrijf je in op StudentenVacature en solliciteer op een stageplaats!