11 vacature(s) gevonden Rotterdam Promotiewerk

Op zoek naar een stageplaats binnen de sector Promotiewerk in Rotterdam?

Promotiewerk is onder studenten erg populair. Er zijn veel soorten evenementen in Rotterdam waar ze extra ondersteuning nodig hebben. Voor een stagiair(e) is dat een kans om zijn of haar leerdoelen te kunnen bereiken binnen een omgeving.

Op StudentenVacature vind je de nieuwste stageplaatsen in de omgeving van Rotterdam. De werkzaamheden die je als stagiair(e) gaat uitvoeren zal waarschijnlijk back office werk zijn, opbouw werk of promotiewerk. Dit ligt maar net aan de leerdoelen die je hebt.

Achter een evenement of promotiecampagne zit een hele organisatie en daar kun je als stagiair(e) veel van leren. Zorg ervoor dat je jouw leerdoelen duidelijk  hebt voordat je op zoek gaat naar een stageplaats. Niet elk bedrijf biedt dezelfde mogelijkheden en als jouw leerdoelen zich bijvoorbeeld richten op een groot bedrijf dan is het belangrijk dat je ook bij een groot bedrijf een stageplaats krijgt.

De opleiding die je nodig hebt om een stageplaats te kunnen krijgen binnen deze sector verschilt per stagebedrijf. Voor bepaalde stages zul je een bepaalde specifieke voorkennis nodig hebben en voor andere stageplaatsen heb je dat totaal niet nodig.

Lijkt het jou leuk om in de sector Promotiewerk aan de slag te gaan en woon jij in de omgeving van Rotterdam? Schrijf je in op StudentenVacature.