7 vacature(s) gevonden Rotterdam Schoonmaak

Zoek jij een stageplaats in Rotterdam?

De sector Schoonmaak is niet een sector met heel veel stageplaatsen maar ze zijn er wel. Schoonmaak valt onder de facilitaire dienstverlening binnen een bedrijf. Je kunt schoonmaak dus heel breed zien.

Opleiding

De opleiding die je nodig hebt om binnen deze sector aan de slag te gaan staat niet vast. Je kunt bijvoorbeeld marketing hebben gestudeerd maar stage lopen binnen de schoonmaak sector.
Als je maar je leerdoelen kan bereiken. Het niveau waar gevraagd om wordt zal MBO, HBO of WO zijn. Dit verschilt per bedrijf en het niveau stagiair(e) dat zij zoeken.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zullen voornamelijk gericht zijn op schoonmaak en andere facilitaire diensten. Je zult bijvoorbeeld de logistieke processen bewaken en verbeteren.
Je zult bestellingen voor het bedrijf doen om de voorraden weer aan te vullen. Ook probeer je de logistieke processen te verbeteren binnen het bedrijf.

Er wordt gevraagd om een pro-actieve houding en enig vakkennis voordat je kan stage lopen binnen de Schoonmaak sector.

Lijkt het jou wat om in deze sector te gaan stage lopen? Dan ben je bij StudentenVacature op het juiste adres. Wij hebben elke week de nieuwste vacatures binnen verschillende sectoren.

Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de vacatures!