Op zoek naar een stageplaats in de Uiterlijke verzorging sector?

Lijkt het jou leuk om in de Uiterlijke verzorging sector aan de slag te gaan als stagiair(e)? Woon jij in Rotterdam? Dan kan StudentenVacature jou helpen aan een leuke stageplaats!
Er zijn genoeg bedrijven in Rotterdam die een stageplaats bieden voor studenten in de Uiterlijke verzorging sector.

Opleidingen

Een stagiair(e) in de Uiterlijke verzorging zal ondersteuning bieden op verschillende vlakken binnen het bedrijf. Dit hangt af van de eisen van de opleiding, jouw leerdoelen en het bedrijf waar je gaat stage lopen. Je kunt stagiair(e) stylist worden of stagiar(e) model. Er zijn veel verschillende mogelijkheden binnen de Uiterlijke verzorging sector>

Bedenk van te voren wat jouw leerdoelen zijn en ga op zoek aan de hand van die doelen. Bedenk daarnaast bij wat voor soort bedrijf je aan de slag wilt.

Vaak wordt er gevraagd om een opleiding zoals kappersopleiding of een opleiding die zich richt op uiterlijke verzorging. Het niveau verschilt tussen MBO, HBO en WO. Dit ligt maar net aan wat voor soort stagiair(e) het bedrijf zoekt.

Schrijf je in!

Dus lijkt het jou wat om een stageplaats in de Uiterlijke sector te hebben en woon jij in Rotterdam? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!