18 vacature(s) gevonden Utrecht Administratief

Zoek jij een stageplaats in de Administratief sector in Utrecht?

Ben jij een student woonachtend in Utrecht en doe jij een opleiding richting Administratief? Er zijn veel bedrijven in Utrecht op zoek naar stagiair(e)s die een Administratief achtergrond hebben.
StudentenVacature helpt jou aan een geschikte stageplaats.

Je zult waarschijnlijk administratieve werkzaamheden verrichten binnen het bedrijf. Denk aan werkzaamheden zoals gegevens controleren, gegevens in de computer zetten, documenten archiveren, administratie en post halen en archiveren.

Opleiding

Vaak wordt er gevraagd om een opleiding richting Administratief Medewerker of Bedrijfsadministratie. Veel bedrijven zoeken MBO, HBO en WO stagiair(e)s. Er is voor elke student wel een stageplaats te vinden in deze sector.

Het is een ideale manier om in de Administratief sector ervaring op te doen waardoor je later ook  makkelijker een baan vindt in de Administratief sector. Je leert een bedrijf goed kennen en je doet kennis op die de rest van je loopbaan belangrijk blijft.
Ook staat het goed op je CV en je kunt een succesvol afgeronde stage gebruiken als referentie.

Schrijf je in!

Lijkt het jou wat? Een stageplaats in de sector Administratief? Schrijf je in op StudentenVacature en wie weet kan jij binnenkort in de omgeving van Utrecht als stagiair(e) administratie aan de slag.