Zoek jij een stageplaats in Utrecht?

Volg jij een opleiding richting management en lijkt het jou tof om een stageplaats te hebben in de Algemeen management sector? Er zijn meerdere stageplaatsen binnen de Algemeen management sector beschikbaar.

Het geeft jou de kans om ervaring op te doen in een sector die jou aanspreekt. De meeste bedrijven zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die graag stage willen lopen in deze sector.
Er zijn in Utrecht genoeg bedrijven binnen deze sector.

De opleiding die je nodig hebt verschilt per eisen van het bedrijf. Voor de ene stageplaats heb je een opleiding gericht op Bedrijfskunde nodig en bij de andere zul je Management Economie moeten studeren. Dit ligt maar net aan de eisen die worden gesteld.

Het is belangrijk dat je van te voren je leerdoelen duidelijk hebt. Aan de hand van die leerdoelen kun je op zoek gaan naar een geschikte stageplaats.
Er zijn stageplaatsen voor MBO, HBO en WO studenten.

Heb je een cursus gevolgt richting management of een bijvoorbeeld een workshop bijgewoond, zet dat dan op je CV! Alle ervaringen en kennis  die je hebt zijn een pré voor een stageplaats binnen deze sector.

Lijkt het jou wat om in de Algemeent management een stageplaats te hebben? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod aan stageplaatsen.