8 vacature(s) gevonden Utrecht Consultancy

Zoek jij een stageplaats in Utrecht?

Spreekt de Consultancy sector jou aan en wil je graag in de omgeving van Utrecht een stageplaats hebben? StudentenVacature heeft meerdere stageplaatsen beschikbaar binnen de Consultancy sector. De meeste stagebedrijven zijn op zoek naar studenten die affiniteit hebben met Consultancy en minimaal 32 uur per week kunnen stage lopen. Er zijn ook bedrijven die een stageplaats beschikbaar hebben onder de 32 uur.

Kennis

Binnen de consultancy geeft een adviseur advies op verschillende vlakken in een stagebedrijf. Als stagiair(e) ondersteun jij waarschijnlijk de adviseur op verschillende vlakken. Je hebt daarvoor kennis nodig van het bedrijf en enige inlevingsvermogen. Als adviseur heb je te maken met verschillende mensen binnen een bedrijf.

Werkzaamheden

Je luistert naar de klant en geeft advies op maat. Je kijkt met een kritische blik naar een bedrijf en de problemen die zij tegen komen binnen het bedrijf. Zorg ervoor dat je duidelijke leerdoelen hebt voordat je op zoek gaat naar een stageplaats. Je kunt naar aanleiding van die leerdoelen een geschikte stageplaats in de omgeving van Utrecht zoeken op StudentenVacature.

Schrijf je in!

Dus wil  jij graag een stageplaats in Utrecht binnen de Consultancy sector? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de verschillende stagebedrijven die  beschikbaar zijn.