8 vacature(s) gevonden Utrecht Projectmanagement

Ben jij op zoek naar een stageplaats in Utrecht?

Studeer jij in de omgeving van Utrecht en zoek jij een leuke stageplaats in de sector Projectmanagement? Het is een uitdagende sector waarin een stagiair(e) veel kan leren.

Sectoren

Je zult als stagiair(e) binnen deze sector waarschijnlijk een ondersteunende functie hebben. Je zult de medewerker bijstaan bij het maken van afspraken over randvoorwaarden, project ontwerpen en andere werkzaamheden die horen bij het opzetten van een project.

Als je gaat stage lopen in de Projectmanagement sector in Utrecht dan krijg jij de kans om ervaring op te doen in een sector waar veel werk in te vinden is.
Daarnaast staat het goed op je CV als je na je studie op zoek gaat naar werk. Een werkgever ziet dan dat je al eerder ervaring hebt opgedaan in deze sector.

De opleiding die je moet volgen binnen deze sector verschilt per bedrijf. Ook het niveau verschilt per stageplaats. Doe je geen opleiding richting projectmanagement dan is het lastiger om een stageplaats te vinden binnen deze sector.

Schrijf je in!

Spreekt deze sector jou aan en studeer je in de omgeving van Utrecht? Schrijf je in op StudentenVacature, upload je CV en motivatie en bekijk de verschillende stageplaatsen.