11 vacature(s) gevonden Utrecht Promotiewerk

Zoek jij een stageplaats in Utrecht?

Promotiewerk is een sector die onder studenten erg populair is. Er zijn tegenwoordig veel verschillende evenementen in de omgeving van Utrecht. Als stagiair(e) krijg je de kans om leerdoelen te bereiken binnen een sector waar altijd vraag is naar nieuwe werkkrachten.

Werkzaamheden

StudentenVacature heeft elke week de nieuwste stageplaatsen beschikbaar in de omgeving van utrecht. De werkzaamheden van een stagiair(e) verschillen per bedrijf maar als je gaat stage lopen binnen deze sector dan ga je waarschijnlijk back office werk doen, promotiewerk of opbouw werk doen. Het is daarom belangrijk dat je jouw leerdoelen behaald.

Het is interessant om te werken in een organisatie die achter een bepaalde promotie zit. Je ziet alle processen achter een promotiecampagne bijvoorbeeld. Zoek naar een bedrijf of organisatie die jou kan helpen bij het behalen van de leerdoelen. Het is daarom belangrijk dat je van te voren je leerdoelen duidelijk hebt.

De opleidingen die aansluiten bij deze sector zijn voornamelijk communicatie en economische opleidingen. Het niveau waar gevraagd om wordt binnen de Promotiewerk sector is meestal MBO, HBO of WO.

Schrijf je in!

Lijkt het jou leuk om in de sector Promotiewerk stage te lopen in de omgeving van Utrecht?
Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare stageplaatsen binnen Utrecht.