Op zoek naar een stageplaats in Utrecht?

Zoek jij een stageplaats in Utrecht binnen de schoonmaak? De schoonmaak sector is niet een sector waar heel veel mogelijkheden zijn wat betreft stageplaatsen maar ze zijn er wel. Op StudentenVacature vind je de nieuwste stageplaatsen. Elke week staan er weer nieuwe stageplaatsen op.

Niveau

Om aan de slag te kunnen binnen deze sector als stagiair(e) heb je minimaal een MBO, HBO of WO opleiding nodig. Het is een voordeel als je opleiding zich richt op deze sector.
Het is belangrijk dat je een bedrijf uitkiest waar je de mogelijkheid krijgt om je leerdoelen uit te voeren en te bereiken. Daarom is het een goed idee om van te voren je leerdoelen voor ogen  te hebben.

De werkzaamheden van een stagiair(e) binnen deze sector in Utrecht zullen variëren per bedrijf. Er zijn bijvoorbeeld schoonmaakbedrijven en facilitaire diensten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je te maken hebt met verschillende soorten logistieke processen.

Het is een sector waar je veel als stagiair(e) kunt leren en de kennis die je opdoet  neem je voor de rest van je loopbaan mee.

Niveau

Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare stageplaatsen binnen Utrecht. StudentenVacature helpt jou met het vinden van een toffe stageplaats!