Zoek jij nog een stageplaats in de sector Uiterlijke verzorging?

Ben jij woonachtend in Utrecht en zoek jij een leuke stageplaats in de sector Uiterlijke verzorging? Dan ben je bij StudentenVacature op het juiste adres. Er zijn meerdere bedrijven in Utrecht op zoek naar gemotiveerde studenten die graag stage willen lopen.

Werkzaamheden

Je zult ondersteuning bieden en verschillende werkzaamheden uitvoeren als stagiair(e). Je kunt je meer richten op stileren maar je kunt je ook richting op modellenwerk. Binnen de Uiterlijke verzorging zijn meerdere mogelijkheden. Het is daarom belangrijk dat je van te voren goed weet wat je wilt leren tijdens je stage.

Opleiding

Qua opleiding wordt er vaak gevraagd naar MBO, HBO of WO niveau. Het niveau verschilt per stageplaats en welke werkzaamheden de stagiair(e) moet gaan uitvoeren. Voor sommige functies zul je bijvoorbeeld minimaal HBO moeten hebben. Een kappersopleiding sluit vaak ideaal aan op de eisen van de stageplaats.
De meeste stages zullen 3 tot 6 maanden duren en vaak 32 tot 40 uur in de week. Maar er zijn ook stageplaatsen voor kortere duur beschikbaar en minder uur. Bekijk daarom goed welk bedrijf in Utrecht het beste bij jou past.
Schrijf je in!

Lijkt de Uiterlijke sector jou een leuke sector om in stage te lopen? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare stageplaatsen in Utrecht.