141 vacature(s) gevonden Amsterdam Administratief

Zoek jij een startersfunctie in de omgeving van Amsterdam?

Ben jij afgestudeerd en op zoek naar een startersfunctie in de sector Administratief? Er zijn in Amsterdam meerdere bedrijven op zoek naar starters. StudentenVacature.nl geeft starters de mogelijkheid om startersfuncties door heel Nederland te vinden. Elke dag staan de nieuwste startersfuncties op de website, ook in de sector Administratief.

 

Werkzaamheden

Een startersfunctie binnen de sector Administratief bestaat uit administratieve werkzaamheden zoals gegevens controleren, gegevens in bestanden zetten en gegevens archiveren. De werkzaamheden die je uitvoert verschillen per bedrijf. Bekijk goed bij wat voor bedrijf jij graag wilt werken als starter. Zo heb je de grootste kans op een leuke startersfunctie.

 

Om een functie is de sector Administratief te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat jij beschikt over de juiste eigenschappen en competenties. Het is in veel gevallen belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken, en communicatief sterk bent.

 

Opleiding

Om een startersfunctie in Amsterdam binnen de sector Administratief te kunnen uitvoeren, wordt er verwacht van de starter dat hij of zij een opleiding heeft gevolgd die aansluit bij deze sector. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een opleiding als Administratief Medewerker (mbo) of Bedrijfsadministratie (HBO). Er zijn startersfuncties voor mbo-, hbo- en wo-starters.

 

Een startersfunctie binnen deze sector is een goede manier om ervaring op te doen. De ervaring die je als starter opdoet neem je voor de rest van je loopbaan met je mee. Bovendien staat deze ervaring uitstekend op je cv.

 

Schrijf je nu in en solliciteer!

Lijkt het jou een uitdaging om aan de slag te gaan in de sector Administratief als starter en woon jij in de omgeving van Amsterdam? Schrijf je dan in op StudentenVacature.nl, bekijk de beschikbare startersfuncties, en solliciteer direct als je een leuke vacature ziet. Wie weet ga jij dan binnenkort wel aan de slag als starter!