30 vacature(s) gevonden Amsterdam Algemeen Management

Zoek jij een startersfunctie in de regio Amsterdam in de sector Algemeen Management?

Heb jij een opleiding gevolgd betreffende de sector Algemeen Management en ben jij nu op zoek naar een leuke startersfunctie? Dan ben jij bij StudentenVacature.nl aan het juiste adres! Op StudentenVacature vind je namelijk meerdere startersfuncties binnen deze sector.

 

Werkzaamheden

Binnen de sector Algemeen Management zijn er tal van mogelijkheden omtrent startersfuncties. Jij kunt bijvoorbeeld aan de slag als assistent-manager, of je kunt eerst als uitvoerend medewerker aan de slag op een bepaalde afdeling, om vervolgens door de groeien naar een managementfunctie. Afdelingen waarop jij dan  aan de slag kunt zijn bijvoorbeeld een marketing- of een financiële afdeling.

 

Als jij de functie van manager ambieert, is het belangrijk dat jij over onder andere de volgende vaardigheden beschikt:

  • Leidinggevende capaciteiten;
  • Communicatief sterk;
  • Doortastend;
  • Proactief;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Opleiding

Als je een startersfunctie richting Algemeen Management wilt, dan is het belangrijk dat je een opleiding hebt gevolgd in deze richting. Je kunt bijvoorbeeld denken aan opleidingen richting Bedrijfskunde, Economie of Bedrijfseconomie (mbo, hbo of wo). De meeste bedrijven vragen om een starter met redelijk wat basiskennis. Een opleiding is daarom vaak een vereiste.

 

Het niveau van de startersfuncties varieert van mbo en hbo, tot wo. Het ligt er maar net aan hoeveel verantwoordelijkheden je krijgt en welke kennis je nodig hebt om de functie goed uit te voeren. Veel bedrijven willen een gemotiveerde starter die openstaat om te leren en ook ambitie heeft om verder te komen in het vak.

 

Schrijf je nu in!

Een startersfunctie binnen de sector Algemeen Management is een goede manier om ervaring op te doen. Deze ervaring neem je voor de rest van je loopbaan mee. Lijkt een startersfunctie in de sector Algemeen management in Amsterdam jou wel wat? Schrijf je dan nu in op StudentenVacature.nl, bekijk de vacatures en solliciteer!