21 vacature(s) gevonden Amsterdam Onderwijs en Wetenschap

Op zoek naar een startersfunctie in de sector Onderwijs en Wetenschap in Amsterdam?

Veel starters zijn op zoek naar een startersfunctie binnen de Onderwijs en Wetenschap sector in Amsterdam. Als jij graag in het onderwijs aan de slag wilt dan is een startersfunctie binnen deze sector ideaal om ervaring op te doen en om je netwerk op te bouwen. Er zijn binnen Amsterdam genoeg mogelijkheden.

Mogelijkheden

Binnen deze sector zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld als assistent aan de slag te gaan. Er zijn ook mogelijkheden als parttime of fulltime onderwijzer. Ook kun je aan de slag als onderzoekassistent bij bijvoorbeeld een onderzoeksbureau of binnen een een school.

Opleidingen

Mocht je een opleiding zoals de PABO, ALO of soortgelijk afgerond hebben, dan zijn er meer mogelijkheden voor een startersfunctie in het onderwijs. Je kunt dan parttime of fulltime aan de slag gaan als gymdocent of les geven aan een kleuterklas. Heb je meer een opleiding gedaan richting sport bijvoorbeeld, dan kun je misschien wel aan de slag als gym docent of een soort gelijke functie. Als je onderzoek wilt gaan doen, is een wo opleiding en kennis van statistiek vaak een vereiste. Soms staan er ook bijbanen online als onderwijsassistent. Ook hiervoor is een specifieke vooropleiding nodig. Kortom, een opleiding in deze richting is toch wel een vereiste.

Startersfunctie in deze sector in Amsterdam zijn schaars. Het is daarom handig om je bij ons in te schrijven. Zo weet je het direct wanneer er nieuwe vacatures in de branche Onderwijs en Wetenschap beschikbaar zijn.

Schrijf je in!

Lijkt het jou leuk om als starter in Amsterdam in de Onderwijs en Wetenschap sector te werken? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod! Upload je motivatie en CV en reageer! Wie weet kun jij binnenkort aan de slag binnen de Onderwijs en Wetenschap sector!