36 vacature(s) gevonden Amsterdam Projectmanagement

Ben jij op zoek naar een startersfunctie in Amsterdam?

Misschien is de Projectmanagement sector wel iets voor jou. Op StudentenVacature vindt je veel verschillende vacatures binnen de Projectmanagement sector. De Projectmanagement sector is een uitdagende sector en er zijn veel mogelijkheden om door te groeien.

Mogelijkheden

Je kunt in de Projectmanagement sector als starter aan de slag als bijvoorbeeld planner of assistent van de projectmanager. Soms zoeken bedrijven ook een starter als fulltime projectmanager. Hier wordt er dan vaak wel gevraagd om enige relevante ervaring binnen het vakgebied. Ook verwachten ze een bepaald niveau aan kennis. Het verschilt natuurlijk wel per branche of sector welke taken je zult uitvoeren. Over het algemeen kun je denken aan het ondersteunen van doelstellingen opzetten en hulp bieden bij projectonderwerpen. Ook biedt je ondersteuning bij het starten en beheren van een project. Er wordt van je verwacht dat je communicatief sterk bent en goed kunt plannen. Ook affiniteit met administratie is een pre.

Niveau

Om een startersfunctie te krijgen binnen de Projectmanagement sector is het vaak een vereiste dat de starter een opleiding heeft gevolgd op mbo, hbo of wo niveau. De opleidingen die aansluiten zijn Projectmanagement op mbo en hbo niveau en Management Bedrijfsprocessen op wo niveau. Heb je geen van deze opleidingen gevolgd maar wel de relevante werkervaring die gevraagd wordt? Wees niet bang om te reageren op de vacature!

Veel bedrijven staan te springen om starters omdat zij de nieuwste kennis hebben en vaak flexibel inzetbaar zijn. Hierdoor is het voor  jou als starter mogelijk om bij een bedrijf te gaan werken en je kennis bij dit bedrijf uit te breiden. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook ervoor kiezen om je meer te gaan specialiseren.

Schrijf je in!

Lijkt het jou leuk om een startersfunctie in Amsterdam binnen de Projectmanagement sector te hebben? Schrijf je in en bekijk de vacatures!