41 vacature(s) gevonden Amsterdam Promotiewerk

Is een startersfunctie in de promotiewerk in Amsterdam iets voor jou?

Op StudentenVacature vind je meerdere vacatures voor starters binnen de sector Promotiewerk. Je kunt denken aan functies als promotiemedewerker of meer een leidinggevende rol binnen het bedrijf. Veel bedrijven zijn op zoek naar starters omdat zij vaak flexibel inzetbaar zijn en de nieuwste kennis in huis hebben binnen het vakgebied. Functies binnen deze sector zijn vaak flexibel, het betaald goed en je werkt in gezellige teams. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder.

Eisen

Het is belangrijk binnen deze sector dat je affiniteit hebt met promotiewerk en marketing in het algemeen. Verder moet je sociaal sterk zijn aangelegd en niet bang zijn om mensen te benaderen (op straat). Belangrijk is datje er representatief uitziet, aangezien je het gezicht van de organisatie bent. Per functie zijn de eisen verschillend. Als je als promotiemedewerker aan de slag gaat dan is het belangrijk dat je sociaal sterk bent en dat je een passie hebt voor het promotie en marketingvak.

Opleiding

Je hebt geen specifieke opleiding nodig voor een baan als promotiemedewerker. Het geeft je wel een pre als je een opleiding hebt gevolgd. De opleidingen die aansluiten op deze sector zijn bijvoorbeeld Marketing en Communicatie op mbo niveau en Communication & Media Design op hbo niveau. Veel bedrijven zoeken starters op mbo, hbo en wo niveau. De functies zullen verschillen per niveau. Een startersfunctie binnen de Promotiewerk sector betekend dat je meer ervaring opdoet binnen de sector waar je als het goed is in wilt gaan werken. Je doet ervaring op die je voor de rest van je loopbaan meeneemt. Daarnaast staat het ook goed op je CV en geeft het je meer kans op de arbeidsmarkt.

Schrijf je in!

Lijkt het jou wat? Schrijf je in op StudentenVacature en wie weet heb jij binnenkort een startersfunctie in Amsterdam binnen de Promotiewerk sector!