18 vacature(s) gevonden Amsterdam Uiterlijke Verzorging

Op zoek naar een startersfunctie in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een leuke startersfunctie in Amsterdam binnen de Uiterlijke verzorging sector? De Uiterlijk verzorging sector is een sector waar veel mogelijkheden zijn voor starters om aan de slag te gaan. Bedrijven waar je aan moet denken zijn stylingbureaus, modelbureaus en kapsalons.

Niveau

Er zijn startersfuncties beschikbaar voor MBO, HBO en WO afgestudeerden. De functies verschillen per bedrijf en waar zij naar op zoek zijn. Je hebt functies als bijvoorbeeld stylist, kapper en verschillende leidinggevende functies. Bekijk goed wat voor functie goed aansluit bij de kennis die je hebt opgedaan tijdens je opleiding.

Een startersfunctie is ideaal om ervaring op te doen binnen het vakgebied waar je in hebt gestudeerd. De ervaringen die je als starter opdoet kunnen je helpen bij de rest van je loopbaan. Het is daarom van belang dat je een goed bedrijf vindt om jouw startersfunctie uit te voeren.

In Amsterdam zijn er meerdere mogelijkheden. Er zijn genoeg stylingbureaus, modelbureaus en kapsalons te vinden in de omgeving van Amsterdam.

Schrijf je in!

Lijkt het jou wat om een startersfunctie in de omgeving van Amsterdam te hebben en heb jij affiniteit met Uiterlijke verzorging? Schrijf je in op StudentenVacature en wie weet kun jij binnenkort aan de slag als starter!