32 vacature(s) gevonden Rotterdam Consultancy

Op zoek naar een startersfunctie binnen de Consultancy?

In Rotterdam zijn er meerdere mogelijkheden binnen de Consultancy. Je kunt bijvoorbeeld als starter aan de slag als adviseur. De meeste startersfuncties zijn 32 tot 40 uur.

Mogelijkheden

Als adviseur geef je bijvoorbeeld telefonisch advies aan klanten of je bent het aanspreekpunt bij een bank. Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent en dat je goed kunt luisteren naar de klanten. Je zult voor heen een passend advies moeten geven en uitwerken. Je hebt daarvoor dus ook kennis van het bedrijf en inlevingsvermogen nodig.

Pré

Heb jij al eerder werkervaring opgedaan binnen de Consultancy? Dan is dat een grote pré. Elke extra ervaring helpt. Je hebt startersfuncties op MBO, HBO en WO niveau. Bekijk daarom goed welke startersfunctie het beste aansluit bij jouw kennis en ervaring.

De ervaring die je opdoet als starter neem je de rest van je loopbaan mee. Hoe relevanter de startersfunctie voor jouw carrière hoe beter het staat op je CV.

Schrijf je in!

Lijkt het jou wat om in de Consultancy sector een startersfunctie te hebben en woon jij in de omgeving van Rotterdam? Schrijf je dan in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare startersfuncties.