24 vacature(s) gevonden Rotterdam Marketing

Op zoek naar een startersfunctie?

Ben jij op zoek naar een startersfunctie in de Marketing sector? Marketing is een populaire sector onder studenten en starters. Alle bedrijven hebben te maken met marketing en daarom hebben veel bedrijven ook een marketing afdeling. Ondanks dat er veel starters zijn in het marketing segment zijn er daardoor genoeg mogelijkheden.

Werkzaamheden

Qua werkzaamheden kun je denken aan SEO, social media bijhouden en andere (online) marketing. Online marketing is tegenwoordig net zo belangrijk als "offline marketing", misschien zelfs groter.
Het is een pré als je ervaring hebt opgedaan binnen deze sector. Heb je bijvoorbeeld een eigen website waar je SEO voor doet dan is dat mooi meegenomen binnen deze sector. Zet daarom alle relevante ervaring op je CV!

Beschikbare niveaus binnen deze sector

Er zijn marketing startersfuncties op MBO, HBO en WO niveau. Voor elk niveau is er wel een startersfunctie in de omgeving van Rotterdam. Bekijk daarom de website en de beschikbare vacatures binnen de Marketing sector.

Schrijf je in op StudentenVacature!

Lijkt een startersfunctie in Rotterdam binnen de Marketing sector jou wat? Schrijf je in op StudentenVacature, upload je CV, motivatie en bekijk de beschikbare vacatures. Wie weet heb jij binnenkort wel een toffe startersfunctie.