22 vacature(s) gevonden Rotterdam Onderwijs en Wetenschap

Ben jij op zoek  naar een leuke startersfunctie in de omgeving van Rotterdam?

Er zijn binnen de Onderwijs en Wetenschap sector meerdere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld in het onderwijs aan de slag. Het is een ideale manier om ervaring op te doen en een netwerk op te bouwen. Binnen Rotterdam zijn er meerdere mogelijkheden.

Mogelijkheden

Je kunt binnen deze sector als onderwijsassistent aan de slag gaan. Er zijn meerdere mogelijkheden als starter binnen deze sector. Je kunt ook bijvoorbeeld onderzoeksassistent worden bij een onderzoeksbureau of binnen een school.

Opleidingen

De opleidingen die aansluiten op deze sector zijn PABO, ALO en andere onderwijsopleidingen. Je kunt met andere opleidingen eventueel ook aan de slag binnen deze sector. Heb je bijvoorbeeld een sport opleiding gedaan dan is het soms mogelijk om als gym docent aan de slag te gaan.

Een starterbedrijf geeft je de mogelijkheid om je kennis van je genoten opleiding in de praktijk te brengen. De ervaring die je opdoet als starter binnen de Onderwijs en Wetenschap sector neem je in de rest van je loopbaan weer mee.

Schrijf je in!

Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare vacatures binnen de Onderwijs en Wetenschap sector. Upload je motivatie en CV en wie weet heb jij een startersfunctie in Rotterdam binnenkort.