25 vacature(s) gevonden Rotterdam Schoonmaak

Startersfunctie in sector schoonmaak Rotterdam

Een startersfunctie binnen de schoonmaak? Dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je zelf met je handen in het sop gaat zitten. Je kunt als leidinggevende binnen een schoonmaak bedrijf aan de slag. Grote bedrijven hebben coördinators en planners nodig. Er is vaak werk beschikbaar binnen de Schoonmaak sector in Rotterdam en daarom is het voor een starter die geen ervaring heeft een goed begin om een mooi cv op te bouwen en door te groeien als leidinggevende.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die je dan zal gaan doen als coördinator of leidinggevende zullen voornamelijk taken zijn als planning, administratie en klantencontact. De werkzaamheden die je uitvoert verschillen per startersfunctie en per bedrijf. Het wordt veel gevraagd om een rijbewijs te hebben.

Niveau

Voor MBO, HBO en ook WO zijn er vacatures. Er wordt gevraagd om enige affiniteit met de schoonmaak sector. Daarnaast is het belangrijk dat je in de omgeving van Rotterdam woont.
Een startersfunctie in de Schoonmaak is een ideale manier om ervaring op te doen in een sector waar veel mogelijkheden zijn

Schrijf je in!

Lijkt het jou wat om een startersfunctie te hebben binnen de Schoonmaak sector en woon jij in de omgeving van Rotterdam? Kijk op studentenvacature.nl! Schrijf je in en ga aan de slag in de sector schoonmaak !